HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σκόρπισαν τα παιδιά του “Ορφέα” σε όλη την αγορά της Λευκάδας!

Χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σκόρπισαν τα παιδιά του “Ορφέα” σε όλη την αγορά της Λευκάδας!

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ “ΟΡΦΕΑ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!

Χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σκόρπισαν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας και του παιδικού χορευτικού του “Ορφέα” την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2022 σε όλη την αγορά της Λευκάδας και την ανατολική παραλία όπου τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα συνοδευόμενοι από τους δάσκαλους τους Ελένη Περδικάρη, Δήμητρα Χατζηπαππά και Χάρη Οικονόμου. Τα μέλη του ΔΣ μοίραζαν τις ευχετήριες κάρτες του «Ορφέα» σε όλα τα καταστήματα και σε όλους τους φίλους του “Ορφέα” και ευχαρίστησαν προσωπικά για την στήριξη που απολαμβάνει ο “Ορφέας” όλα αυτά τα χρόνια από την κοινωνία της Λευκάδας.

Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων μετέφεραν τα παιδιά και στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Λευκάδας όπου τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα προκαλώντας συγκίνηση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συμπαράστασης και ευχές σε όλους για τις γιορτές.

Ο «Ορφέας» Λευκάδας σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2023.

Προηγουμενο αρθρο
Η θεία λειτουργία των Χριστουγέννων στο Ναό των Αγίων Αναργύρων
Επομενο αρθρο
Καλημέρα γειτόνισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.