HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑπευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στη Λευκάδα – μέσω Πρέβεζας- από την κυπριακή TUS Airways

Απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στη Λευκάδα – μέσω Πρέβεζας- από την κυπριακή TUS Airways

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: «Τhe Ultimate Schedule» συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τα δρομολόγια της με νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τρία ελληνικά νησιά: τη Σκιάθο, την Κω και τη Λευκάδα (μέσω του αεροδρομίου της Πρέβεζας). Έτσι οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία η TUS Airways έχει γίνει ταυτόσημη.

Τα νέα εποχιακά δρομολόγια από τη Λάρνακα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το τέλος του Αυγούστου. Η TUS Airways θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε νησί, κάθε Τρίτη και Σάββατο, και τα νέα δρομολόγια θα προστεθούν στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό απευθείας πτήσεων που η TUS προσφέρει ολόχρονα από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη και την Αλεξανδρούπολη.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει θερμά τον Τηλυκράτη

2 Σχόλια

  1. Άρωμα Λευκάδας
    16 Μαρτίου 2018 at 15:21 — Απάντηση

    Ευχαριστούμε για την πληροφορία μας διαφωτίσατε! Οι δυο παράγραφοι του κειμένου που αναδημοσιεύσαμε και αφορούν τη Λευκάδα, είναι αντιγραφή ανακοίνωσης της εταιρείας που θα εκτελεί τις πτήσεις. Κι εμείς λοιπόν ξέρουμε και αυτοί θα ξέρουν για να φτάνουν στο σωστό προορισμό.

  2. anonymous
    16 Μαρτίου 2018 at 14:55 — Απάντηση

    Μέσω αεροδρομίου Πρέβεζας. ..;;;έχει η Πρέβεζα αεροδρόμιο;;το λένε οι πρεβεζανοι, το λέμε και εμείς;Αεροδρόμιο Ακτίου λέγεται. ..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.