HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΔήλωση της παράταξης «Μεγανήσι με Όραμα»

Δήλωση της παράταξης «Μεγανήσι με Όραμα»

Αγαπητοί συνδημότες,
Οι αμετανόητοι νοσταλγοί των χαμένων αυτοδιοικητικών παραδείσων και οι κωπηλάτες τους που διακατέχονται από αρχηγικές ονειρώξεις, οι συκοφάντες της διαπλοκής, της πλήρους αδιαφάνειας, των εικονικών τιμολογίων, των πληρωμών με «μαύρα» χρήματα, οι βολεμένοι γονυκλινείς γλύφτες για μια θεσούλα στο ΠΡΑΣΙΝΟ δημόσιο, οι ξεπουλήσαντες τη δημόσια περιουσία σε φυλακισμένους καταχραστές, αυτοί που χαρτζιλίκωναν φίλους, κουμπάρους, συμπεθέρους και λοιπούς αυλοκόλακες, με αφορμή το περιστατικό υγείας του Παναγιώτη Κονιδάρη κάνουν μία εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην Δημοτική Αρχή εν αγνοία υποθέτουμε του αρχηγού τους που θα μπορούσε να τους λογικέψει.

Όμως είναι μικρόψυχο, απάνθρωπο και ευτελές να χρησιμοποιούν την περιπέτεια υγείας ενός ανθρώπου και μάλιστα του επικεφαλή της παράταξης, το όνομα της οποίας χρησιμοποιούν, που βρίσκονταν στην ΜΕΘ νοσοκομείου για να ψευδολογήσουν και να κατηγορήσουν κυρίως τον Αντιδήμαρχο συνεπικουρούμενοι από τρίτους.

Τα γεγονότα, εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, είναι αμείλικτα και σας γελοιοποιούν:

Στις 00.48 π.μ. της Τρίτης προς Τετάρτη (19-20/04/2016) ο Αντιδήμαρχος δέχεται τηλεφώνημα από τον ιατρό που του αναφέρει το γεγονός και ότι το Λιμεναρχείο δεν απαντά στις κλήσεις του.

Από αυτήν την ώρα και μέχρι τις 00.56 π.μ. ο Αντιδήμαρχος επικοινωνεί διαδοχικά με τον χειριστή του ταχυπλόου, με τον Πάνο Κονιδάρη (δεν απαντά) και με τον Παναγιώτη Κονιδάρη (Σακαρά) που βρίσκεται όμως στην Λευκάδα.

Στις 01.01 π.μ. ο Αντιδήμαρχος είναι καθοδόν προς το σπίτι του ασθενούς ακολουθούμενος από τον Κώστα Καββαδά (Πασά) που βλέποντας το ασθενοφόρο επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο και προσέτρεξε σε βοήθεια και στις 01.03 π.μ. είναι στο σπίτι του ασθενούς.

Στις 01.12 π.μ. το ασθενοφόρο με οδηγό τον Αντιδήμαρχο και ο χειριστής του ταχυπλόου βρίσκονταν στο Βαθύ έτοιμοι για αναχώρηση με το ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ παρά την απαγόρευση του Λιμεναρχείου προς τον χειριστή με την ανάληψη της ευθύνης από τον Αντιδήμαρχο.

Εκείνη την ώρα «μπουκάριζε» το ταχύπλοο του Πάνου Κονιδάρη που έρχονταν ειδοποιημένος και από την σύζυγό του ασθενούς μέσω της αδερφής του. Προτιμήθηκε η λύση του Πάνου Κονιδάρη.

Στις 01.15 π.μ. το ταχύπλοο αναχώρησε από το Βαθύ. Σ’ αυτό επιβιβάστηκε και ο χειριστής του δημοτικού σκάφους (για όσους προβοκάτορες υποστηρίζουν ότι δεν είχε ειδοποιηθεί) και έφθασε στο Νυδρί στις 01.30 π.μ.. Ακριβώς 42 λεπτά από την στιγμή που ειδοποιήθηκε ο Αντιδήμαρχος μέχρι το Νυδρί.

Ποιός είναι ο πολύτιμος χρόνος που χάθηκε συκοφάντες, αριβιστές, κόλακες όψιμοι του Πάνου Κονιδάρη τον οποίο κατακεραυνώνατε όταν ήταν μέλος της Δημοτικής Αρχής;

Τίποτα δεν πήρατε χαμπάρι εκείνη την νύχτα, κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου (ή του αδίκου;) όπως κοιμόσαστε και κάθε φορά που υπάρχει ιατρικό περιστατικό και βγαίνετε μετά και μας κάνετε τους καμπόσους με ερασιτεχνικές επικοινωνιακές πομφόλυγες και ψευτοσυγγραφικά φληναφήματα.

Κύριοι της Αντιπολίτευσης,
Για το ποιοι πρέπει να φύγουν και να παραιτηθούν, είστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κρίνετε, θα το κρίνουν άλλοι, όπως λέει και ο σοφός λαός «σιμά κοντά είν τα Γιάννενα».

Η Δημοτική Αρχή εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Παναγιώτη και γρήγορα κοντά μας.

Σχετικό άρθρο: Είστε επικίνδυνοι για την ζωή των κατοίκων! Φύγετε

Προηγουμενο αρθρο
Οι Γυμναστικές Επιδείξεις κάποτε
Επομενο αρθρο
Αλλαγή ημερομηνίας στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.