HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΕπική νίκη Τσιτσιπά -Απέκλεισε τον Φέντερερ -video

Επική νίκη Τσιτσιπά -Απέκλεισε τον Φέντερερ -video

Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open, καθώς με μία επική εμφάνιση κατάφερε να αποκλείσει τον Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 20χρονος κατάφερε για πρώτη φορά να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά Γκραν Σλαμ. Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Ελβετό, που υπερασπιζόταν τον τίτλο του στην Αυστραλία, με 6-7(11) 7-6(3) 7-5 7-6(5), υποχρεώνοντας τον κατά πολλούς «βασιλιά» του τένις και κάτοχο 20 Γκραν Σλαμ, να φύγει… νωρίς.

https://twitter.com/twitter/statuses/1086958047308759040

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε πετύχει μόλις. «Δεν υπάρχει τρόπος να το περιγράψω. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή!», είπε ο 20χρονος, που παραδέχθηκε ότι για εκείνον ήταν παιδικό όνειρο και μόνο να τεθεί αντιμέτωπος με τον Φέντερερ, πόσο μάλλον να τον κερδίσει. «Είναι ένας θρύλος του αθλήματος. Τον σέβομαι τόσο πολύ. Τον θαυμάζω από τα 6 μου χρόνια. Ηταν όνειρο για εμένα και μόνο να είμαι εδώ και να τον αντιμετωπίσω. Το να τον κερδίσω κιόλας, δεν μπορώ να το περιγράψω!», δήλωσε.

https://twitter.com/twitter/statuses/1086961366538338305

Οι απίστευτοι πανηγυρισμοί των φιλάθλων που παρακολουθούσαν εκτός κορτ με αγωνία τη μονομαχία του Τσιτσιπά με τον Φέντερερ.

Προηγουμενο αρθρο
Το σκίτσο του Αρκά για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Επομενο αρθρο
Η κοπή πίτας του Φιλάνδρου και μια σημαντική είδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.