HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜε πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το κλειστό γήπεδο

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το κλειστό γήπεδο

Σ’ ένα μεγάλο εργοτάξιο έχει μετατραπεί το κλειστό γήπεδο της Λευκάδας. Το συνεργείο που δουλεύει, έχει πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεση του. Το γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα πρέπει να είναι έτοιμο για τον αγώνα της Δόξας με τον ΠΑΟΚ.

Οι εργασίες που γίνονται είναι απαραίτητες. Τα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες της Α1 κατηγορίες πρέπει να πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αυτός είναι ο λόγος που οι εργασίες γίνονται την τελευταία στιγμή, μετά την είσοδο της Δόξας στην Α1 κατηγορία.

Από την Τετάρτη που βρεθήκαμε στο γήπεδο για την γνωριμία με την ομάδα της Δόξας μέχρι σήμερα, το γήπεδο έχει σχεδόν μεταμορφωθεί. Προστέθηκε μια ακόμα σειρά από κερκίδες πίσω από την δεξιά μπασκέτα. Δημιουργήθηκε κατασκευή για την είσοδο μόνο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Τοποθετήθηκε νέος πίνακας και χρονόμετρο πίσω από τα ταμπλό. Τοποθετήθηκε επίσης εξέδρα για τις κάμερες της τηλεόρασης. Οι εργασίες συνεχίζονται ακόμα και σήμερα.

Θα ξαφνιστούν ευχαρίστα οι θεατές του Σαββατοκύριακου που θα βρεθούν στο γήπεδο για τους αγώνες της Δόξας και της Νίκης.

img_0021

img_0022

img_0023

img_0026

img_0027

img_0028

img_0030

Προηγουμενο αρθρο
Αναφορά του βουλευτή Θανάση Καββαδά προς τον Υπουργό Παιδείας
Επομενο αρθρο
Ερώτηση για τον ναό του Αγίου Μηνά του βουλευτή με το Ποτάμι, Γιώργου Αμυρά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.