HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜην τρομοκρατείτε τον Τουρισμό – Του Νίκου Γράψα

Μην τρομοκρατείτε τον Τουρισμό – Του Νίκου Γράψα

Διαβάσαμε όλοι με μεγάλη έκπληξη την τοποθέτηση του κ. Ανδρεάδη του ΣΕΤΕ ότι τα εισαγόμενα τρόφιμα στα ξενοδοχεία επαρκούν μόνον για 10 ημέρες ακόμη!!!

Ενώ δηλαδή σωστά επισημαίνει στην ίδια παρέμβαση ότι δεν υπάρχουν γεγονότα που να δημιουργούν προβλήματα στους τουρίστες στην Ελλάδα , ενώ βιώνουμε δυστυχώς μια πολύ – πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του κλεισίματος των τραπεζών, αποφασίζει ο ίδιος να τορπιλίσει περαιτέρω την κατάσταση «επισημαίνοντας» και «προειδοποιώντας» όσους σκέφτονται να έλθουν στην Ελλάδα ότι μπορεί και να μείνουν νηστικοί !!!

Περιμέναμε από έναν υπεύθυνο εταίρο της Πολιτείας (όπως μας προβάλλεται) να κάνει το καθήκον του και να βρει εναλλακτικούς δρόμους στην τροφοδοσία (ας κάνουμε την υπέρβαση με περισσότερα φρέσκα τρόφιμα…!!).

Δεν χρειάζεται να δείχνουμε κομματικό πατριωτισμό σε θέματα που αφορά τη ζωή και το μέλλον χιλιάδων επιχειρήσεων και εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων.

Νίκος Γράψας
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ενημερωτικό Φυλλάδιο της Δράσης «Επτανησιακή Διατροφή και Τουρισμός»
Επομενο αρθρο
ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Περήφανο ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τη λιτότητα

3 Σχόλια

  1. touristikos
    1 Ιουλίου 2015 at 22:16 — Απάντηση

    Κυριε γραψα αυτην τη στιγμη πλατη στο νησι μας βαζουν οι ανωνυμοι ελευθεροι επαγγελματιες και ιδιωτικοι υπαλληλοι του τουρισμου και του ιδιωτικου τομεα που εχουν διαφυγοντα κερδη. Και θα εχουν για την υπολοιπη σεζον. Ο μισθος τους δεν θα μπει κανονικα σημερα οπως αυτων των κρατικοδιαιτων με τους οποιους συμμετεχετε στην επιτροπη του οχι και αγκαλιαζεστε για τη δικη σας πολιτικη φιλιδοξια. Για τα μελη της ενωσης που ηγειστε δεν βγαλατε ανακοινωση συμπαραστασης και να ειστε αρωγος στην καθημερινη μαχη με κλειστες τραπεζες, ακυρωσεις. Οι προκαταβολες που εχουμε στους λογαριασμους μας εγγυαστε οτι δε θα τις χασουμε με κιυρεμα τη δευτερα αν επικρστησει το οχι που υπερασπιζεστε με θερμη στην επιτροπη? Αν καταρευσει το τραπεζικο συστημα τη δευτερα τι θα τους πουμε που δεν τους προειδοποιησαμε. Αφου υποστηριζετε να προστατεψουμε οσα μπορουμε επρεπε να βγειτε να υποστηριξετε την αμεση επιλυση με γρηγιρη συμφωνια. Οχι να υποστηριζετε το πολιτικο ρισκο του οχι. Εκφραζεστε προσωπικα υπογραφοντας ως προεδρος ενωσης ξενοδοχων χωρις να ειμαστε ενημεροι και χωρις να συμφωνουμε. Οι τουριστες χρειαζονται ειλικρινεια οχι κουκουλωμα

  2. Νίκος Γράψας
    1 Ιουλίου 2015 at 20:42 — Απάντηση

    Η υπεράσπιση των ξενοδόχων και του τουρισμού στην Λευκάδα , κύριε “τουριστικέ” ( και καλό είναι να συζητάμε ΟΛΟΙ επώνυμα μεταξύ μας και όχι κρυπτόμενοι) είναι να προστατέψουμε όσα μπορούμε περισσότερα στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε. Αλήθεια , αν βγάλουμε ανακοίνωση ότι πιθανώς να μην έχουμε σε 10 ημέρες τρόφιμα , φάρμακα , βενζίνη και ότι άλλο θέλουμε να προσθέσουμε , δεν θα δώσουμε το σύνθημα για μαζική έξοδο όσων βρίσκονται σήμερα στο νησί ?? Ολοι κάτι πιστέυουμε και κάτι θα ψηφίσουμε , οι τουρίστες όμως που έρχονται δεν θα έπρεπε να μας ενώνουν ?? και πως θα τους προασπίσουμε καλύτερα ??

  3. touristikos
    30 Ιουνίου 2015 at 22:36 — Απάντηση

    Μηπως η τελευταια παραγραφος κυριε Γραψα σας φωτογραφιζει και σας περιγραφει. Εσεις ως εταιρος υπευθυνος δεν θα υπερασπιστειτε την αγωνια μας των ξενοδοχων? Μηπως ο δικος σας κομματικος πατριωτισμος και πολιτικη φιλοδοξια σας “κρατα” να πειτε τα πραγματα με το ονομα τους? Αν εισαστε μπλε κομματικα οπως ο αλλος προεδρος του επιμελητηριου θα τα λεγατε πιο μαυρα? Μηπως ο προεδρος του Σετε λεει την αληθεια και οφειλει να προειδοποιησει αλλιως θα του πουμε γιατι δεν μας τα ειχε πει. Εσεις?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.