HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτη Γ΄ Εθνική ο Τηλυκράτης

Στη Γ΄ Εθνική ο Τηλυκράτης

Την επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική γιορτάζει από σήμερα ο Τηλυκράτης, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ, οι “κυανέρυθροι” θριάμβευσαν επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με 4-0 και σφράγισαν την άνοδό τους στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και απειλούσε συνεχώς την εστία των φιλοξενούμενων, εκτός από ένα 30λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, που προστάτεψε με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα.

Ο Μακρυγιάννης στο πρώτο 45λεπτο με δύο τέρματα στο 18΄ και 35΄, έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση των “κυανέρυθρων”, ενώ στο 80΄ ο Περιστέρης με ωραίο τέρμα έκανε το 3-0, για να έρθει ο Δημουλιάς με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου και αφού είχε δεί εκτός θέσης των τερματοφύλακα της Ναυπάκτου για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0.

Διαιτητικό τρίο: Μπαλατσούκας, Τίκας, Μωυσιάδης

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σπ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Κτενάς, Δημουλιάς, Καταγής Γ., Περιστέρης, Μακρυγιάννης, Σιδέρης

Ναυπακτιακός(Θεοδωσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβουρζιώτης, Μιχαλόπουλος, Θεοχάρης, Ψυχογιός, Καμμένος, Μπιστιόλης.

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό των ακτών στις αλυκές Αλεξάνδρου
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: Πολλές κι οι άγνωστες ομορφιές της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.