HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ«’Ωρα για φαΐ»: συνάντηση με την γαστρονομική παράδοση της Λευκάδας!

«’Ωρα για φαΐ»: συνάντηση με την γαστρονομική παράδοση της Λευκάδας!

Παρακολουθείστε την εκπομπή «’Ώρα για φαΐ» που γυρίστηκε στη Λευκάδα σε μια συνάντηση με την γαστρονομική παράδοση του νησιού.

Προηγουμενο αρθρο
Τελετή Λήξης Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

2 Σχόλια

  1. ρανια Κατσαίτη
    3 Σεπτεμβρίου 2017 at 14:24 — Απάντηση

    Αγαπητέ θα θέλαμε να δώσεις κάποια προσοχή στη συνταγή διότι και ΣΤΑΦΙΔΕΣ υπάρχουν !αλλά και ΚΡΑΣΙ έχει χρησιμοποιηθεί!
    Τώρα…σχετικά με το σερβίρισμα την επομένη…ε?τι να κάνουμε?γυρίσματα είναι αυτά και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε εως την επομένη για να σας τα δείξουμε σερβιρισμένα!
    Ευχαριστούμε πάντως για την προσοχή σας!!! ωστόσο θα θέλαμε να σας έχουμε κοντά μας αν είσαστε στο χώρο. Σας ευχαριστούμε!
    Απο την ομάδα ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙ με αγάπη

  2. τιμος
    29 Αυγούστου 2017 at 01:27 — Απάντηση

    να πω δυο κουβεντες γιατι εχω την αισθηση οτι πρεπει καποια στιγμη να μιλαμε αληθειες κ οχι δηθεν… μονο η πρωι εκανε δεν εχει τη συνταγη ειναι παραδοσιακη λευκαδιτικη ολες οι αλλες δεν εχουν καμια σχεση με τη παραδοση της πατριδας. μπορει ναναι πιο καλες αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τη παλια λευκαδα. για το σεφ που εκανε κ το σαβορο θαθελα να του πω οτι οι συνταγες του μπορει ναναι καλες αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τη παραδοση της λευκαδας μας κ μαλλον δεν εχει ζησει απο μικρος στο νησι μας… κ θα πω 3 κουβεντες για το σαβορο [[θαλεγα κ για τις αλλες συνταγες αλλα δεν εχει νοημα]]
    1. δεν υπηρχε σταφιδα στη συνταγη
    2. δεν υπηρχε κρασι
    3. κ κατι πολυ βασικο που κ μεσα απ τα λογια του σεφ πεφτει σε αντιφαση με την εκτελεση της συνταγης…. στην ιδια την υπαρξη της. δεν υπαρχει συνταγη σαβορο σαν αυτουσια… προεκυπτε απο τα περισευματα συνταγων με ψαρια κ ποτε δεν σερβιριζοταν αμεσως αλλα την επομενη η“ τις επομενες μερες κ μπορει να μην ηταν τραγανο αλλα ηταν παννοστιμα τα ψαρια με τα αρωματα του δενδρολιβανου/ξυδιου/σκορδου κ δεμενη σαλτσα με λιγο αλευρι…
    αρα καμια σχεση η συνταγη του σεφ με την εκτελεση, τα υλικα κ τη φιλισοφια της υπαρξης του σαβορο…. καμια μα καμια σχεση… περα απ τα υλικα δε γινετε να τηγανιζεις ψαρια κ να τα σερβιρεις αμεσως σαν σαβορο αλλα την επομενη μερα…
    ελπιζω σε μια απαντηση του σεφ αν εχει καποια σχεση με τη πατριδα μας….
    ολλα αυτα σαν αποκατασταση της αληθινης παραδοσης μας κ οχι για να αποριψω τις συνταγες του “σεφ“ που μπορει ναναι πολυ καλες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.