HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΈνα «ναυάγιο» στην παραλία Γάιδαρος του Καλαμιτσίου

Ένα «ναυάγιο» στην παραλία Γάιδαρος του Καλαμιτσίου

Σφοδρή θαλασσοταραχή επικράτησε τη νύχτα στις δυτικές ακτές της Λευκάδας. Το αποτέλεσμα είναι το… «ναυάγιο» που έβγαλε η θάλασσα στην παραλία Γάιδαρος του Καλαμιτσίου, το όνομα του οποίου είναι γραμμένο πιθανόν, με Αραβική γραφή(;).

Τις φωτογραφίες μας έστειλε αναγνώστης.

Ανανέωση: Μετά από πληροφορίες φίλων παραθέτουμε ελάχιστα «στοιχεία» για το πλοίο. Είναι όντως αραβική η γραφή που φαίνεται. Μόνο που δεν διαφωτίζει καθόλου για την εθνικότητα του, δεν είναι ούτε όνομα ούτε χώρα, είναι κάτι σαν ευχή στο θεό. Εκ πρώτης όψεως και εφόσον δεν υπάρχει τίποτα αναγνωριστικό για την εθνικότητα του, μπορούμε να υποθέσουμε πως στη χώρα του, ίσως να ψάρευε μόνο σε τοπικά ύδατα και δεν χρειαζόταν παραπάνω στοιχεία.

Όσον αφορά την εξέλιξη της τύχης του, πληροφορούμε πως σήμερα (Σάββατο), το Λιμενικό επισκέφτηκε την περιοχή από ξηράς αλλά μάλλον επέστρεψαν άπρακτοι, λόγω καιρού.

Μοιάζει δύσκολο στην κατάσταση που είναι να υπάρχουν αναγνωριστικά της εθνικότητας αλλά και του προορισμού του. Καλό θα ήταν αν δεν υπάρξει κάποιο στοιχείο, βοηθούντος του καιρού να βγει στην στεριά και να μείνει εκεί.

Προηγουμενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων
Επομενο αρθρο
Τα Πευκούλια ως... ωκεανός! videos

1 Σχόλιο

  1. Periclis Dellaportas
    12 Δεκεμβρίου 2021 at 05:19 — Απάντηση

    Ποιος ξερει αν ητανε κανενα που μεταφερει λαθρομεταναστες…..και αν χαθηκαν και ποσοι στην θαλασσα………

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.