HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Λευκάδα

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Λευκάδα

Λευκάδα

Και πάμε τώρα κάπου πιο κλασικά και κοσμοπολίτικα. Ο λόγος για τη Λευκάδα που συνδυάζει άψογα στοιχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας με τις ομορφιές ενός νησιού.

Αφού λοιπόν θα βρεθείτε στη Λευκάδα επιβάλλεται να γνωρίσετε τις παραλίες του νησιού με τα κρυστάλλινα νερά. Το Κάθισμα είναι ιδανικό για θαλάσσια σπορ, ενώ η εξωτική παραλία των Εγρεμνών και το διάσημο Πόρτο Κατσίκι είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές. Αν είστε λάτρεις του windsurfers και kite surfers τότε η παραλία του Άι-Γιάννη και η Βασιλική, είναι ό,τι πρέπει!

Η Λευκάδα φημίζεται επίσης για τις μοναδικές της γεύσεις. Βουνό και θάλασσα συνδυάζουν ένα γαστρονομικό μωσαϊκό. Από καλαμάρι γόνο μέχρι φρυγαδέλι και από ξιφία μέχρι αρνί στις κληματόβεργες.

Στο Νυδρί, πρώην ψαροχώρι, που έχει μετεξελιχθεί στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο του νησιού, μπορείτε να απολαύσετε το βράδυ το ποτάκι σας αλλά και τις βόλτες σας.

Πώς θα πάω: Με την προσθήκη της Ιονίας Οδού στον χάρτη, αυτό το ταξίδι Αθήνα – Λευκάδα είναι και επισήμως weekend destination. Μόλις 359 χιλιόμετρα από την Αθήνα με τα 300 από αυτά σε έναν ταχύ, κλειστό και ασφαλή σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ούτε που θα καταλάβετε πως θα φτάσετε.

Πού θα μείνω: Οι προτάσεις διαμονής είναι πολλές και διαφορετικές με τις τιμές στο Airnb να ξεκινούν από 39€ και να φτάνουν τα 65€. Πάντως αν είστε σκληραγωγημένοι και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία κάμπινγκ ή είστε εξοικειωμένοι με το κάμπινγκ και ό,τι αυτό συνεπάγεται, στις παραλίες της Λευκάδας μπορείτε να το ζήσετε. Διότι υπάρχουν πολλά οργανωμένα κάμπινγκ στο νησί με πολλές ανέσεις.

Πηγή για το κείμενο: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ξενοδοχεία: Αυτή είναι η ΚΥΑ για τα υγειονομικά πρωτόκολλα – Τι προβλέπει
Επομενο αρθρο
Ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος ευχαριστεί τον Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.