HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Λευκαδίτισσας Αγρότισσας

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Λευκαδίτισσας Αγρότισσας

Παρουσία των Αρχών του τόπου έγιναν το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Λαζαράτων τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Λευκαδίτισσας Αγρότισσας, ως ελάχιστη τιμή στην γυναίκα – αγρότισσα της Λευκάδας που πότισε με τον ιδρώτα της τη γη.

Η απόφαση για την τοποθέτηση του αγάλματος καθώς και η φιλοτέχνησή του έγιναν στη θητεία του Γιώργου Κούρτη, Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Σφακιωτών.

Προηγουμενο αρθρο
Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη για το λαϊκό προσκύνημα (φωτογραφίες)
Επομενο αρθρο
Θύσανοι, τα σύννεφα του Φθινοπώρου

1 Σχόλιο

  1. ΣΑΚΗΣ
    8 Σεπτεμβρίου 2021 at 08:24 — Απάντηση

    Πολλές ωραίες αποφάσεις πήρε το τότε Δημοτικό Συμβούλιο στη θητεία του άξιου Γιώργου Κούρτη, Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Σφακιωτών. Μια απόφαση που πάρθηκε τότε και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί είναι η μετονομασία του δρόμου, που συνδέει το δρόμο από τον παλιό ΟΤΕ Λαζαράτων με το Σπανοχώρι , σε Γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη. Πρόκειται για το Σφακισάνο Προορατικό και Διορατικό Γέροντα που μόνασε στη Μονή Δαδίου Αμφίκλειας Φθιώτιδας. Αναμένουμε άμεσα από το νυν Δήμαρχο κ. Καλό την υλοποίηση αυτής της δίκαιης απόφασης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.