HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

Το Σάββατο 6/1/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και βράβευση αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς καθώς και των προπονητών τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κος Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Ξενοφών Βεργίνης, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γεώργιος Πλαγιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κος Χαράλαμπος Καλός, ο κος Γεώργιος Μπουρδάρας ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Σπυρίδων Βεργίνης και Θεοδώρα Κάτσενου, εκπρόσωποι συλλόγων, αθλητές και αθλήτριες, γονείς, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης εκπροσώπησε ο πάτερ Βασίλειος Αρβανίτης , ο οποίος ευλόγησε και την πίτα. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Σπυρίδων Μεσσήνης έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς, όπου εκτός από την αγωνιστική και άλλη δραστηριότητα, έθεσε τους στόχους και ανέλυσε τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν ώστε να μπορέσει να συνεχίσει αλλά και να βελτιωθεί η πορεία του κλασικού αθλητισμού στο νησί.

Αμέσως μετά αποδόθηκαν τιμητικά έπαθλα στην Χριστίνα Κατωπόδη για το χρυσό μετάλλιο στα 600μ, στον Μάριο-Νικόλαο Μεσσήνη για το ασημένιο μετάλλιο στα 2000μ και στην Κορίνα Πολίτη για το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ που κατέκτησαν  (το παρέλαβε ο θείος της και δημοτικός σύμβουλος κος Βεργίνης Σπυρίδων λόγω απουσίας της ίδιας), 

Έπαθλα αποδόθηκαν επίσης και στους συμμετέχοντες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ήταν οι Τσούτσης Άγγελος – Δισκοβολία Κ20,  Βλάχου Ιωάννα – Τριπλούν Κ18,  Βουκελάτος Ευάγγελος – Σφαιροβολία Κ18, Χόρτης Κωστής – Σφαιροβολία Κ18, Παπαδήμα Αθανασία – Ακοντισμός & Έξαθλο Κ16, Κονιδάρης Σπύρος – 150μ Κ16, Σάλιαρη Σταυρούλα – 150μ & Μήκος Κ16, Πολυχρονοπούλου Ηλέκτρα – 150μ & Μήκος Κ16 και Βαγενάς Νικόλαος – 2000μ Κ16.

Τέλος βραβεύτηκαν και οι προπονητές για τις επιτυχίες των παιδιών αλλά και τη γενικότερη προσφορά τους κ.κ.  Γιάννης Πολίτης,  Χρύσα Φραγκούλη, Ανέστης Τρέζος, Άγγελος Καρύδης και Νικολέτα Κονδυλάτου. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και μας τίμησαν με την παρουσία τους παρ’ όλη την κακοκαιρία που επικρατούσε, στο Επιμελητήριο για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας και τις διευκολύνσεις που περιελάμβανε και  στον κύριο Μπουρδάρα για την προσφορά της βασιλόπιτας και των υπόλοιπων εδεσμάτων.

Προηγουμενο αρθρο
Κάτω από την αιωνόβια ελιά της Μαδουρής η οικογένεια Βαλαωρίτη, το 1905
Επομενο αρθρο
Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Δημήτρης  Πέτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.