HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈτσι κινείται η αγορά και ιδίως η αγορά ψήφων

Έτσι κινείται η αγορά και ιδίως η αγορά ψήφων

Σημερινή ανάρτηση του Βαγγέλη Πάλμου

«Όταν είδα σήμερα ότι μπαίνει στο Πανεπιστήμιο ένας μαθητής με βαθμολογία 0,8 προβληματίστηκα πάρα πολύ», παραδέχθηκε η κ. Κεραμέως.

Εγώ αγαπητή μου ουδόλως προβληματίστηκα! Μαζί μ’ εμένα ουδόλως προβληματίστηκε ο μαθητής, οι γονείς του, οι καθηγητές που θα τον εκπαιδεύσουν, οι σπιτονοικοκύρηδες που θα του νοικιάσουν διαμέρισμα, οι μπάρμεν, οι σουβλατζήδες, οι πιτσαδόροι, οι καταστηματάρχες, με μία λέξη η αγορά της πόλης στην οποία θα σπουδάσει!

Έτσι κινείται η αγορά και ιδίως η αγορά ψήφων τα τελευταία τριάντα χρόνια στη χώρα, δε θα μας κόψετε τώρα εσείς την ανάπτυξη!

Το δικό σας χρέος, όταν με το καλό ο νέος αποφοιτήσει, είναι να του εξασφαλίσετε και μια θεσούλα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που να ταιριάζει ασφαλώς με τα προσόντα του και τη βαρύτητα της πτυχιάρας του.

Λίγη ανθρωπιά μετά την αποφοίτηση δε βλάπτει κυρία Κεραμέως, ρωτήστε και τον κυρ Τζεπέτο που εξασφάλισε τις σπουδές του “παιδιού που θα γράψει τρία”!

Το παιδί που θα γράψει τρία είναι ο σύγχρονος Όλιβερ Τουίστ κυρία Κεραμέως μου, αλλά πού να νιώσετε εσείς τον ανθρώπινο πόνο…»

Προηγουμενο αρθρο
Συλλήψεις για μέθη στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων για τις κολυμβητικές δεξαμενές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.