HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας» για την ορκωμοσία στο Δήμο Λευκάδας

Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας» για την ορκωμοσία στο Δήμο Λευκάδας

Στις 28/12/23 ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Τσουκαλάδων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Λευκάδας».
Μαζί με όσους ορκίστηκαν στις 23/12/23 οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι οι Βαγγέλης Βερροιώτης και Αλέξανδρος Βερροιώτης δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γιάννης Γράψας, πρόεδρος της ΤΚ Εξάνθειας, ο Ηλίας Κούρτης πρόεδρος της ΤΚ Εγκλουβής, ο Τάσος Θερμός (Τσορτσόνιας) πρόεδρος της ΤΚ Βαυκερής και Βαγγέλης Σταματέλος σύμβουλος στην ΤΚ Τσουκαλάδων.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας», Βερροιώτης Βαγγέλης ζήτησε να προστεθεί στη δήλωση επιπλέον ότι «ο όρκος μας αναφέρεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του λαού.»

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο και στις Τοπικές Κοινότητες δεσμευόμαστε ότι και σε αυτή τη θητεία θα υπηρετούμε με συνέπεια και μαχητικότητα τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του λαού της Δήμου μας. Θα συγκρουστούμε με την αντιλαϊκή νομοθεσία, όπως πχ τους νόμους που ξεσπιτώνουν τη λαϊκή οικογένεια για χάρη των τραπεζών και των funds, που έχουν μετατρέψει τους Δήμους σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό κ.ά.

Αυτή ήταν, άλλωστε και η δέσμευση που αναλάβαμε όλοι οι υποψήφιοι προεκλογικά όπως και το κάλεσμα που απευθύναμε για υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές στις 8 του Οκτώβρη.

Τα προβλήματα είναι πιεστικά και απαιτούν λύσεις. Οι ανάγκες του κόσμου, δεν αναγνωρίζουν περιόδους προσαρμογής. Με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε η νέα χρονιά να δώσει υγεία στον καθένα, και να είναι μία χρονιά αγωνιστική.»

Προηγουμενο αρθρο
Δέηση παραμονής Πρωτοχρονιάς στον Ι. Ναό Ευαγγελίστριας (Μητροπόλεως) Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Τρεις μαθητές από την Λευκάδα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.