HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση – Διαμαρτυρία Μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία Μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας

Λευκάδα 5 Ιουνίου 2015
Ανακοίνωση Μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας

Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. δυο δελτία τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, στου οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουμε. Με το πρώτο, που δημοσιεύτηκε στις 3-6-2015 και αναφέρονταν στην «πανιόνια κινητοποίηση» για την υγεία που έγινε την Πέμπτη 4-6-15, ο Σύλλογος καλούσε «όλα τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις αυτής της ημέρας», ενώ με το δεύτερο που εκδόθηκε στις 3-6-2015 (με αρ. Πρωτ. 35) και δημοσιεύτηκε στις 5-6-15, ενημερώνει για ευρεία σύσκεψη του Προέδρου του Ι.Σ.Λ. με τον βουλευτή, τον διοικητή του Γ.Ν.Λ. και «των περισσοτέρων επιμελητών του Νοσοκομείου» με θέμα τις εφημερίες του Κ.Υ. Βασιλικής.

Δεδομένου ότι καταστατικά ο πρόεδρος του Ι.Σ. έχει καθήκον να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δ. Σ. και δεδομένου πως ούτε σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξε κατά το τελευταίο διάστημα αλλά και ούτε την παραμικρή άτυπη έστω ενημέρωση είχαμε για κανένα από τα παραπάνω θέματα, διαμαρτυρόμαστε γι αυτή την απαράδεκτη τακτική και διευκρινίζουμε πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός ή ανεκτός στο μέλλον αυτός ο παράτυπος και παράνομος τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου.

Παρασκευάς Γεώργιος – αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κατωπόδη Ευανθία – μέλος Δ.Σ.
Σταύρακα Μαυρέττα – μέλος Δ.Σ.
Σταματέλου Δήμητρα – μέλος Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Βραβείο παραγωγής κρέατος: Φάρμα Προδρομίτη στη Βόνιτσα
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου της Τ.Ε. Λευκάδας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.