HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: πρόγραμμα απεντόμωσης, (20 & 21 Σεπτεμβρίου 2021)

Δήμος Λευκάδας: πρόγραμμα απεντόμωσης, (20 & 21 Σεπτεμβρίου 2021)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λευκάδας θα υλοποιήσει το 3ο σκέλος του προγράμματος απεντόμωσης, (20 & 21 Σεπτεμβρίου 2021), το οποίο θα εφαρμοστεί σε όλα τα φρεάτια του αποχετευτικού δικτύου της παλιάς πόλης της Λευκάδας, καθώς και σε οδούς στην περιοχή της Νεάπολης.

Υπενθυμίζουμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ότι, υποχρεούνται βάση νόμου να προβαίνουν και οι ίδιοι σε απεντόμωση των εσωτερικών φρεατίων των καταστημάτων τους, ώστε το πρόγραμμα να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.


Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι η ενδεχόμενη παρουσία μικρού αριθμού εντόμων (κατσαριδών), πλησίον των φρεατίων είναι αναμενόμενη. Όποιος δημότης εντοπίζει πρόβλημα στην περιοχή του με έντομα προερχόμενα από αποχετεύσεις, μπορεί να επικοινωνεί με το Δήμο στο τηλέφωνο 2645360500, προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την πλήρη εξάλειψή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Παραδίδονται ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών
Επομενο αρθρο
Γραφική απεικόνιση εβδομαδιαίων ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού 30/8/ - 19/9/2021

1 Σχόλιο

  1. Κώστας
    20 Σεπτεμβρίου 2021 at 17:15 — Απάντηση

    Επειδή έτυχε κατά λάθος να δω ένα συνεργείο Τριών ατόμων απεντωμοσης τα δύο άτομα από τα τρία ούτε μάσκα προσώπου δεν φορούσαν και χωρίς να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ανοίγουν τα φρεάτια ούτε το 50%των φρεάτιων δεν άνοιξαν για να ψεκάσουν οπότε καλύτερα να υπάρχει ένας έλεγχος ως προς την ορθή χρήση και την αποτελεσματικότητα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.