HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Πρόσκληση εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων

Δήμος Λευκάδας: Πρόσκληση εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόσκληση για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών στις 21/05/2023. (Υ.Α. 8481/2022 – ΦΕΚ 674/Β/15-02-2022)

Ο Δήμαρχος Λευκάδας καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων, που συμμετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές στις 21/05/2023, σε κοινή σύσκεψη την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, και ώρα 1:00μμ στο γραφείο δημάρχου στο Διοικητήριο. 

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη να είναι εγγράφως διαπιστευμένοι από το πολιτικό κόμμα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων που εκπροσωπούν.

Μοναδικό θέμα της σύσκεψης θα είναι η επίτευξη συμφωνίας για την κατανομή των χώρων προβολής (Κεντρικά Εκλογικά Περίπτερα – Διαφημιστικά Μέσα), καθώς και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών κατά την προεκλογική περίοδο.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτομαγιά στον Αλέξανδρο
Επομενο αρθρο
Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην είσοδο της παραλίας στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.