HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔηλώσεις πόθεν έσχες του βουλευτή Θανάση Καββαδά

Δηλώσεις πόθεν έσχες του βουλευτή Θανάση Καββαδά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών των τριών τελευταίων ετών και ειδικότερα για τις χρήσεις 2015 (αναδημοσίευση), 2016 και 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα της Βουλή δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες έτους 2018 (χρήση 2017) και τα πόθεν έσχες έτους 2016 ( χρήση 2017) του Πρωθυπουργού των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών – αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών – ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών – Δήμαρχων – όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του βουλευτή Θανάση Καββαδά:

Δηλώση Περ. Κατάστασης 2017 (χρήση 2016)

Δήλωση Περ. Κατάστασης 2018 (χρήση 2017)

Προηγουμενο αρθρο
Ζητείται πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη του Βουλευτή Θανάση Καββαδά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.