HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιευκρινήσεις σχετικά με τον χαρακτηρισμό του 2ου ΓΕΛ Λευκάδας ως Πειραματικού

Διευκρινήσεις σχετικά με τον χαρακτηρισμό του 2ου ΓΕΛ Λευκάδας ως Πειραματικού

Χαρακτηρισμός του 2ου ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ

Από τη σχολική χρονιά 2021-2022 το 2ο ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Παιδεία και θα λειτουργήσει ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ.

α) Για τους μαθητές, οι οποίοι τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα φοιτήσουν στις Β’ και Γ΄ τάξεις ουδεμία μεταβολή θα υπάρξει στο πρόγραμμά τους (ώρα προσέλευσης-ώρα αποχώρησης-ωρολόγιο πρόγραμμα).    

  β) Το ίδιο ισχύει, (ουδεμία μεταβολή) για το πρόγραμμα και των μαθητών, οι οποίοι θα φοιτήσουν ύστερα από κλήρωση στην Α’ Λυκείου το 2021-2022.

    γ) Οι μαθητές της Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ από όλα τα σχολεία του Νομού Λευκάδας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο Υπουργείο Παιδείας και με τυχαίο αλγόριθμο θα γίνει η επιλογή τους, από το Υπουργείο Παιδείας. Εντός των ημερών θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των γονέων των μαθητών από το Υπουργείο.

   δ) Δίνεται η δυνατότητα (Προαιρετικά ), στους μαθητές να συμμετέχουν σε ΔΡΑΣΕΙΣ (εντός του ημερήσιου Ω.Π.) και σε ΟΜΙΛΟΥΣ (Προαιρετικά) σε θέματα, τα οποία οι ίδιοι επιλέγουν και εγκρίνονται.

                                                                                                  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                             ΚΩΝ. Α. ΑΡΑΒΑΝΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στον Ι.Ν. Παντοκράτορα η επίσημη δοξολογία για την Ένωση των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Η τοποθέτηση και λειτουργία λιποσυλλέκτη στις δραστηριότητες που αποχετεύουν στο δίκτυο λίπη και έλαια είναι υποχρεωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.