HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια επιστολή πρόεδρων των Τ.Κ. του πρώην Δήμου Σφακιωτών προς τον βουλευτή

Ευχαριστήρια επιστολή πρόεδρων των Τ.Κ. του πρώην Δήμου Σφακιωτών προς τον βουλευτή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Προς βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Λαζαράτων, Καβάλου, Σπανοχωρίου, Ασπρογερακάτων και Πινακοχωρίου, ευχαριστούν θερμά τον βουλευτή Λευκάδας κ.Αθανάσιο Καββαδά, για την εξασφάλιση πίστωσης από την Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου αυτή να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία της γεώτρησης ΚΑΡΤΕΡΙ, η οποία παίζει κομβικό ρόλο στην υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής των Σφακιωτών.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του κ. Βουλευτή, η οποία υπήρξε άμεση όταν του κοινοποιήσαμε το πρόβλημά κι ελπίζουμε σύντομα, ενόψει και της τουριστικής σαιζόν, το έργο να υλοποιηθεί από τους αρμόδιους φορείς.

Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες και οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε, αφού μας κάνουν ως ορεινή Λευκάδα, να αισθανόμαστε ότι έχουμε τον Βουλευτή του νησιού, δίπλα μας αρωγό στα προβλήματά μας.

   Σφακιώτες 13-04-2023

  Οι Πρόεδροι των Τ.Κ. του πρώην Δήμου Σφακιωτών

Μορφέσης Κων/νος Καβάλου

Λάζαρης Δ. Νικόλαος Λαζαράτων

Λάζαρης Γ. Νικόλαος Πινακοχωρίου

Χαλικιάς Γεώργιος Σπανοχωρίου

Σερδινιάρης Θεόδωρος Ασπρογερακάτων

Προηγουμενο αρθρο
Λιτανεία Παναγίας Πορταΐτισσας 2023
Επομενο αρθρο
Το Επιμελητήριο Λευκάδας δίπλα στις ευάλωτες οικογένειες και αυτό το Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.