HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο της Διευθύντριας Γυμνασίου Νυδριού

Ευχαριστήριο της Διευθύντριας Γυμνασίου Νυδριού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΝΥΔΡΙΟΥ

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς παραδόθηκε στη μαθητική κοινότητα ένα πολύ σημαντικό έργο ανάπλασης του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου και Λυκείου Νυδριου. Το όνειρο των μαθητών για ένα χώρο άθλησης  έγινε πραγματικότητα με τη  παράδοση του γηπέδου βόλεϊ και μπάσκετ , ανάγκη όχι μόνο  δική τους αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

 Η κατασκευή  των γηπέδων ήταν εξ ολοκλήρου δωρεά της  ΜΥΚΗΝΑΙ  Α.Ε και της   οικογένειας Ριμπολοβλεφ. Μια δωρεά που αποδέχτηκε η Σχολική επιτροπή του Δήμου Λευκάδας .Η  Δημοτική αρχή   ανέλαβε τη μελέτη του συγκεκριμένου έργου υποσχόμενη και το μελλοντικό ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων.

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω  τους δωρητές για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και την ευαισθησία που επέδειξαν στο χρόνιο αίτημα των νέων της περιοχής. 

Οφείλω  επίσης να ευχαριστήσω   το Δήμο Λευκάδας  για όσα συνέβαλε , τους  μαθητές μας που  οραματιστήκαν το χώρο αυτό και  τους γονείς που είναι στο πλευρό  μας και στηρίζουν κάθε προσπάθεια μας .

Τώρα το έργο ανήκει στους νέους της περιοχής  με τη παράκληση να το  σεβαστούν ,όπως πρέπει να σεβαστούν γενικότερα και το σχολικό  χώρο.

Εύχομαι τα εργα αναπλασης να συνεχιστουν από τη Δημοτικη αρχη και να μη χρειαστει να  περασουν δεκαετιες για να δει η περιοχη του Νυδριου κι αλλους χωρους αθλησης και αναψυχης .

 ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ
Η Διευθυντρια του Γυμνασιου  Νυδριου

    ΛΑΖΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ                                                                              

Προηγουμενο αρθρο
Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: 10 προσαγωγές για την εισβολή στην τράπεζα, 13.000 ευρώ η λεία
Επομενο αρθρο
Λευκάδα 1935: Έξι χωριά υδρεύονται από ένα μόνο πηγάδι

3 Σχόλια

  1. Σπύρος Γαζης
    15 Σεπτεμβρίου 2021 at 19:02 — Απάντηση

    Θα μπορούσε να βάλει ταπιτα που ενδείκνυται για γήπεδο μπάσκετ αλλά με μικρά δωράκια έχει την ίδια ευγνωμοσύνη από τις αρχές του τόπου σαν και είναι δύσκολο να βρεθούν λίγα χιλιάρικα ακόμη και από τον σύλλογο γονέων και να μην κατανταμε ζητιανοι προς μερικούς πλούσιους οι οποίοι κοπτονται ότι έχουν δισεκατομύρια αλλά όταν είναι να χωρίσουν κάτι έχουν οι τσέπες τους καβουρια

    • Αγιομαυριτης
      16 Σεπτεμβρίου 2021 at 13:52 — Απάντηση

      Καθρεφτάκια και χάνδρες στους Ινδιάνους….

  2. πολιτιστικος
    15 Σεπτεμβρίου 2021 at 09:20 — Απάντηση

    Νατα μας!!. Απο τα 4 εκατομυρια,τα ψιλα για καθρεφτακια. ΔΟΣΕ μεγαλε,δόσε!! Οι ιθαγενείς σ ευγνωμονουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.