HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες συλλόγων για την συγκέντρωση αγαθών με σκοπό την αποστολή τους στις πληγείσες χώρες

Ευχαριστίες συλλόγων για την συγκέντρωση αγαθών με σκοπό την αποστολή τους στις πληγείσες χώρες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από σύλλογο γυναικών «Εριφύλη»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους με την προσφορά τους βοήθησαν να συλλέξουμε αγαθά για τις πληγείσες χώρες από το φονικό σεισμό, Τουρκία και Συρία.Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και κυρίως συγκινητική αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη έχουν πάντα τον πρωταγωνιστικό ρολο.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κοινοτική αρχη Κατούνας για την παραχώρηση του κοινοτικού γραφειου,το φαρμακείο Λυγιάς και το φαρμακείο Καρυωτών για τη δωρεά φαρμακευτικού υλικού

Με εκτίμηση ο Σύλλογος Γυναικών <<ΕΡΙΦΥΛΗ>> 

σε συνεργασία με τον ΠΕΑΣ Κατούνας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυγιάς

ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                        

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς. 

        Η ανταπόκριση ήταν άμεση, μεγάλη και συγκινητική, με ισχυρούς συμβολισμούς ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

        Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Ομίλου μας μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν, σήμερα Δευτέρα 13-02-2023 νωρίς το πρωί, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στους υπεύθυνους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας, στο Πνευματικό Κέντρο.

       Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες έμπρακτης στήριξης και αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, στέλνουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για μια καλύτερη ανθρωπότητα.

              Από το Δ.Σ.

Απόλλωνας Καρυάς Λευκάδας

Παραδόθηκαν σήμερα στον χώρο συλλογής του Δήμου (Πνευματικό Κέντρο)  τα είδη που συγκεντρώθηκαν για τους σειμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας από την Καρυά. Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα ,  που απέδειξε ότι η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα.

Ευχαριστούμε επίσης την κα Μαρία Βλάχου Παστέλη,  υπεύθυνη του ΚΕΠ Καρυάς για την πολύτιμη βοήθεια της.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΟΣ

Δελτίο Τύπου
Στεκόμαστε στο πλευρό των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία
Η τελευταία εβδομάδα μας βρήκε συντετριμμένους/ες από την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη γείτονα χώρα και τη Συρία. Οι δύο λαοί «μετρούν» χιλιάδες νεκρούς μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, με την ευρύτερη περιοχή να είναι στο επίκεντρο μιας από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών. 

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης του Δήμου Λευκάδας που ανακοίνωσε τη συγκέντρωση αγαθών με σκοπό την αποστολή τους στις πληγείσες χώρες, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΦΑΡΟΣ» προχώρησε στην αγορά και παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης αξίας 250€. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στο Φαρμακείο Γ. Μπεκούλης (Τσουκαλάδες) και Φαρμακείο Ε. και Α. Ζαβερδινού (Απόλπαινα) για την άμεση ανταπόκρισή τους αλλά και την εκ μέρους τους ενίσχυση της δράσης μας. 

Η υποστήριξή σας ήταν και θα είναι το φως του «Φάρου» που θα στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.  

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Ασπασία Κόγκα       Κυριακή Ροντογιάννη

Προηγουμενο αρθρο
Βρέθηκε παιδικό παπουτσάκι στον πεζόδρομο
Επομενο αρθρο
Τσικνοπέμπτη στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.