HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕύκολο απόγευμα για την Νίκη Λευκάδας

Εύκολο απόγευμα για την Νίκη Λευκάδας

Δεν αντιμετώπισε καμιά δυσκολία η Νίκη Λευκάδας στον σημερινό (9/10) αγώνα, στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας με αντίπαλο την Τερψιθέα Γλυφάδας, για το κύπελλο Ελλάδας. Το τελικό αποτέλεσμα 89-52 μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Τα κορίτσια της Νίκης είχαν καλή απόδοση και προκρίθηκαν εύκολα στα προημιτελικά του κυπέλου όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λευκάδα στις 18 Δεκεμβρίου. Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι η αδυναμία της Νίκης ακόμη μια φορά, στα ριμπάουντ.

Στο ημίχρονο του αγώνα η Νίκη τίμησε την αποχωρήσασα από την ενεργό δράση μετά από 15 χρόνια -αρχηγό της ομάδας- Δήμητρα Κρητικού. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Λευκάδας.

Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και η Νίκη αντιμετωπίζει στη Λευκάδα τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 55-21, 69-38, 89-52

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 14, Τελίδου 20 (6), Στάρα 11, Μπράουν 21 (2), Αρώνη, Γούναρη 9 (1), Ψυχογιού 8 (1), Γράψα, Παπαδοπούλου, Λογοθέτη, Μάκου, Δεληγιάννη 6.

Προηγουμενο αρθρο
Όταν τα Φλαμίνγκο της Λιμνοθάλασσας πετούν, μοιάζουν με ένα απαλό ροζ σύννεφο
Επομενο αρθρο
Συγχαρητήρια στη Δόξα Λευκάδας από Σ.Κ. «Νικόπολη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.