HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΖημίες στον δρόμο προς τους Εγκρεμνούς

Ζημίες στον δρόμο προς τους Εγκρεμνούς

Φίλος που διέσχισε τον δρόμο που οδηγεί μέχρι τις σκάλες, που θα φτάνουν στην παραλία των Εγκρεμνών, μας έστειλε τις δυο φωτογραφίες.

Όπως φαίνεται σε ένα σημείο του δρόμου υπάρχει κατολίσθηση και στο «πάρκινγκ» έγινε καθίζηση. Στις ζημιές πρέπει να συντέλεσαν και οι συνεχείς και ισχυρές βροχοπτώσεις που επικράτησαν τελευταία στο νησί.

Ο δρόμος καταστράφηκε το 2015 μετά τον ισχυρό σεισμό. Καθυστέρησε υπερβολικά η κατασκευή του, λόγω προβλημάτων που δημιουργούνταν κάθε χειμώνα. Είναι ήδη ολοκληρωμένος από το περασμένο καλοκαίρι (2020), αλλά για την ολοκλήρωση του έργου απαιτούνταν και η κατασκευή της σκάλας μέχρι την παραλία.

Από φωτογραφίες φίλων -και όχι από επίσημη ενημέρωση- η σκάλα έδειχνε τελευταία να έχει ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε πως το έργο χρηματοδοτήθηκε με 2.700.000 €.

Προηγουμενο αρθρο
Αυτοδιοίκηση: Κατάργηση της απλής αναλογικής και όριο εκλογής 3%
Επομενο αρθρο
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω

2 Σχόλια

  1. Νοτιος
    31 Ιανουαρίου 2021 at 09:52 — Απάντηση

    Το φτιαξανε το εργο φιλε μου για να κονομισουνε λεφτα οι μεγαλες εταιριες. Οι ντοπιοι ξερουμε οτι δεν θα σταθει ουτε αυτη η λυση.Κι οι πολιτικοι μας εβγαζαν ωραιες φωτογραφιες. Τρομαρα τους. Σε ολο τον κοσμο τα ιδιαιτερου καλους σημεία τα επισκεπτεται ο κοσμος με συγχρονα και ασφαλη μεσα οπως ειναι το τελεφερικ. Εδω,ακομα σκαβουμε….Σκυλάβουμε μαλλον και μας κοροιδευουν οι μελετητες και οι κατασκευαστες(απ τη Σλοβενια λενε τους φερανε)κιολας γιατι αυτοι τα κονομανε και λογο δεν θα δωσουν. και κανενας δε μιλαει. Εμεις ειμαστε εδω και αναμενουμε τους πρωην και επομενους που εβγαλαν φωτογραφιες να ερθουν εδω τωρα να ξενα βγαλουν φωτογραφιες..

  2. Spiros Belegrinos
    30 Ιανουαρίου 2021 at 20:11 — Απάντηση

    Αναρωτιέμαι, το πάρκινγκ για τους επισκέπτες στους εγκρεμνους πού το έχουν σχεδιάσει? Οι θέσεις πάρκινγκ τώρα είναι για πέντε με εξι αυτοκίνητα. Τόσους επισκέπτες περιμένουμε,?. Ας υποθέσουμε ότι δεν θα κατεβενουν,,,,και πάλι δεν υπάρχει χώρος για στάθμευσης, πουθενά. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήση, θα με ευχαρίστηση πραγματικά. Ευχαριστώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.