HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ Λευκάδα ανάμεσα στα 10 ελληνικά νησιά που η Daily Telegraph προτείνει για επίσκεψη μετά την πανδημία

Η Λευκάδα ανάμεσα στα 10 ελληνικά νησιά που η Daily Telegraph προτείνει για επίσκεψη μετά την πανδημία

Λίστα με τα 10 προτεινόμενα δημοφιλή και ήσυχα ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Ο συγγραφέας του άρθρου ξεκινάει το εκτενές αφιέρωμα με δημοφιλή ελληνικά νησιά που ανέκαθεν προσέλκυαν τα πλήθη των τουριστών, όπως η μοντέρνα Μύκονος, η κλασική Σαντορίνη, η καθιερωμένη Κρήτη, η λαοφιλής Ρόδος, η Κως της διασκέδασης, η όμορφη Σκιάθος, η Κέρκυρα με το εύρος επιλογών της, η κινηματογραφική Κεφαλονιά και η καθιερωμένη Ζάκυνθος.

Ο δημιουργός του άρθρου παραδέχεται εντυπωσιασμένος πως η Ελλάδα διαθέτει μία ανεπανάληπτη ικανότητα να παρουσιάζει εξαιρετικές εναλλακτικές δυνατότητες για διακοπές, ειδικά σε μία περίοδο που η αναζήτηση προορισμών μακριά από τα πλήθη είναι το νέο ζητούμενο. Η Τήνος, η Φολέγανδρος, τα Κουφονήσια, η Κάρπαθος, η Σύμη, η Τήλος, η Σκόπελος, το Μεγανήσι, η Λευκάδα και η Ιθάκη συνθέτουν τον «δεκάλογο» μοναδικότητας, γεμάτο αντιθέσεις, εικόνες και ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Ο «γκόμενος» της Προέδρου, το βιολάκι του Καβάκου και το μίσος που σκοτώνει την Ελλάδα
Επομενο αρθρο
Τα Χελιδόνια στα Χορτάτα Λευκάδας. Όμορφα και λίγο διαφορετικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.