HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Λευκάδα στους 4 τροχούς

Η Λευκάδα στους 4 τροχούς

ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ     

         Λευκάδα,  9-5-2023

Η Λευκάδα στους 4 τροχούς

Στο πλαίσιο των συντονισμένων προσπαθειών του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την τουριστική προβολή του νησιού μας, σε συνέχεια της επιμελητηριακής αποστολής στην Κύπρο στην τουριστική έκθεση «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023»,  ο φορέας συνεργάζεται δυναμικά με το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και το www.4troxoi.gr για ένα επιχορηγούμενο διήμερο οδοιπορικό στη Λευκάδα!

Η καταχώρηση αποτελεί ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με πλούσιο δημοσιογραφικό και φωτογραφικό υλικό για το τεύχος Ιουνίου, ανακαλύπτοντας όσα έχει να προσφέρει το νησί μας. 

Στις 4 Ιουνίου το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, θα κυκλοφορήσει ως ένθετο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ σε τιράζ 50.000.Μια εβδομάδα μετά θα κυκλοφορήσει μόνο του στα περίπτερα. Σε 25 ημέρες μετά το οδοιπορικό θα αναρτηθεί στο www.4troxoi.gr.

Συνεχίζοντας στοχευμένα, από τις 15 Μαΐου μέχρι 15 Ιουνίου θα ακολουθήσει η δράση του Επιμελητηρίου Λευκάδας με το πακέτο προβολής σε οθόνες προαστιακού στις πλατφόρμες επιβίβασης, με 20’λεπτο video, σε 11 οθόνες, σε συνολικό αριθμό προβολών 33.660 μηνιαίως, σε 10 σταθμούς. 

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρό πεντάμηνο βρέφος σε αυτοκίνητο
Επομενο αρθρο
Έχει κοκαΐνη η Coca Cola; Η αλήθεια κρύβεται στην τραγική ιστορία του δημιουργού της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.