HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΗ παραδοσιακή χορευτική βραδιά της Νέας Χορωδίας

Η παραδοσιακή χορευτική βραδιά της Νέας Χορωδίας

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1964

Λευκάδα 09-07-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ», με την εμφάνιση όλων των χορευτικών τμημάτων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.

Μια εκδήλωση που σκοπό έχει να αναδείξει και να προβάλλει την πολιτιστική μας παράδοση μέσα από την παρουσίαση χορών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Κυρίως όμως, δίνεται η δυνατότητα στα νεαρά παιδιά των παιδικών τμημάτων καθώς και του εφηβικού τμήματος, να εκφραστούν, να χαρούν και να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χορευτικών ικανοτήτων και παιδικής αθωότητας.

Στην παράσταση συμμετείχαν 120 περίπου χορευτές και χορεύτριες, από τα παιδικά τμήματα, το εφηβικό τμήμα, το τμήμα γυναικών και το χορευτικό τμήμα παραστάσεων.

Για την άψογη και άρτια εμφάνιση όλων των χορευτικών τμημάτων, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και να συγχαρούμε την υπεύθυνη διδασκαλίας κ. Ευαγγελία Δουβίτσα, η οποία υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να επιτύχει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που όλοι θαυμάσαμε.

Για την δημιουργία του υπέροχου σκηνικού και της αφίσας, ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους τον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο, την κ. Μαριάννα Βλάχου, την κ. Ευαγγελία Ορφανού και την κ. Ευμορφία Σωτηροπούλου.

Καταλήγοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας και στηρίζουν ενεργά τις δραστηριότητες της Νέας Χορωδίας, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, την καταπληκτική ορχήστρα «ΕΠΤΑΣΗΜΟ» που συνοδεύει με τις μελωδίες της κάθε μας σημαντική εμφάνιση καθώς και τα Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν τις εκδηλώσεις μας.

Το Δ.Σ.

38

Προηγουμενο αρθρο
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου των Σκάρων
Επομενο αρθρο
Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για το δημοψήφισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.