HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η φετινή προσέλευση επισκεπτών στο νησί μας για το Πάσχα

Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η φετινή προσέλευση επισκεπτών στο νησί μας για το Πάσχα

Χωρίς να έχουμε επίσημα στοιχεία, εξάλλου δεν υπάρχουν, θεωρούμε, πως θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η φετινή προσέλευση επισκεπτών στο νησί μας για τις γιορτές του Πάσχα.

Η αυξημένη κίνηση ξεκίνησε μάλιστα από τις αρχές τις Μ. εβδομάδας. Πλήθος αυτοκίνητα με μη λευκαδίτικες πινακίδες κινούνταν στους δρόμους. Όπως διαβάζουμε, φέτος η ρο΄ή των αυτοκινήτων που εγκατέλειπαν τις μεγάλες πόλεις, ήταν ήδη αυξημένη από την Μ. Τρίτη.

Έχουν ακόμα καταφθάσει στο νησί και «καλοκαιρινοί» αλλοδαποί τουρίστες.

Σε όλο τον κόσμο μετά από δυο χρόνια πανδημίας οι άνθρωποι λαχταρούν τις  διακοπές.

Σήμερα Μ. Παρασκευή ο κεντρικός πεζοδρόμος της πόλης έσφυζε από κίνηση και ζωή. Πλήθος κόσμου είχαν καταλάβει καφέ και εστιατόρια. Τα τραπεζοκαθίσματα έφταναν στη μέση του δρόμου. Τα πηγαδάκια, οι χαιρετούρες, οι ευχές ήταν στην ημερησία διάταξη.  

Ο καιρός για τις επόμενες μέρες προβλέπεται καλός. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι επισκέπτες μας να περάσουν καλά και να χαρούν τις γιορτές και τις  διακοπές τους.

Υ.Σ. Όπως αναφέρει σε σημερινό της (23/4) δημοσίευμα η εφημερίδα «Καθημερινή»: Αυξημένη κατά 15% σε σύγκριση με το Πάσχα του 2019, (πανελλαδικά), ήταν η έξοδος των εκδρομέων που παρατηρήθηκε φέτος.

Προηγουμενο αρθρο
Μεγάλη Παρασκευή 2003 στη Λευκάδα -video
Επομενο αρθρο
Ο Επιτάφιος στην Ιερά Μονή Φανερωμένης

1 Σχόλιο

  1. Takis Mik
    22 Απριλίου 2022 at 18:43 — Απάντηση

    Το ότι έχουμε τουρισμό πλέον το Πάσχα είναι ευτύχημα. Δεν είναι και ο πιο παραδοσιακά Πασχαλινός προορισμός, όπως άλλα νησιά. Τόσα χρόνια ερχόντουσαν μόνο οι ετεροδημότες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.