HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαματερό: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο αγόρι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καματερό: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο αγόρι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένα 9χρονο αγόρι, στο Καματερό. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής, στην οδό Μυκηνών, ένας σκύλος διέφυγε από την προσοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο παιδί, τραυματίζοντας το στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγόρι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. 

Προηγουμενο αρθρο
Λευκαδίτικη παραδοσιακή ανδρική φορεσιά
Επομενο αρθρο
Κάλαντα από την Αγιομαυρίτικη Παρέα

1 Σχόλιο

  1. ΑΜΑΛΙΑ
    26 Δεκεμβρίου 2023 at 10:52 — Απάντηση

    Η “πολιτική ορθότης” και οι “ζωόφιλοι” όμως το βλέπουν αλλιώς! Τι ήθελε, σου λένε, το παιδί να έρθει τετ α τετ με ένα “κακόμοιρο σκυλάκι” (που μπορεί να είχε και ψυχολογικά προβλήματα ή να μην ήταν πρώτης ποιότητας η σκυλοτροφή που του αγόρασαν!). Καλά να πάθει!
    Κάπως έτσι το έβλεπαν και οι ανακοινώνεις της Αστυνομίας (εκεί γύρω στο 1960) τις “παλιές καλές εποχές” , όταν έπεφτε το ξύλο της αρκούδας στις φοιτητικές διαδηλώσεις και πολλοί τραυματίζονταν. Ανακοίνωνε η Αστυνομία “Φοιτητής προσέκρουσε εις το γκλοπ που εκράδαινε αστυφύλαξ και ετραυματίσθη”!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.