HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚλειστή η πλωτή γέφυρα της Λευκάδας, ουρές τα αυτοκίνητα -ανανέωση

Κλειστή η πλωτή γέφυρα της Λευκάδας, ουρές τα αυτοκίνητα -ανανέωση

Έκλεισε μετά από ατύχημα η πλωτή γέφυρα της Λευκάδας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά αυτοκίνητα και από τις δυο μεριές.

Από την μεριά του Κάστρου ιστιοφόρο δείχνει να βρέθηκε πάνω στον καταπέλτη της γέφυρας, το μέρος της γέφυρας που δεν μετακινείται, να «ντέσει» με το κατάρτι του και να ακινητοποιήσει το γέφυρα.

Κοινώς… ντέσαμε μούτσο

Ανανέωση

Αποκαταστάθηκε η ανωμαλία που πρόεκυψε στην πλωτή γέφυρα και είχε αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της. Το Λιμενικό με την συνδρομή μικρών σκαφών, μετακίνησε το σκάφος που έχει «ντέσει» το κατάρτι του στον καταπέλτη της γέφυρας.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Μηχανική βλάβη ιστιοφόρου
Επομενο αρθρο
Άνοιξε η πλωτή γέφυρα

1 Σχόλιο

  1. Σπυρος Κρητικός
    1 Σεπτεμβρίου 2022 at 17:02 — Απάντηση

    Για να συμβεί αυτό {να πέσεις πάνω στην γέφυρα} πρέπει να το θελεις. Οι συνθήκες κύματος και ανέμου στον δίαυλο είναι ιδανικές. Άραγε ελέγχει κάνεις αυτούς που ναυλωνουν ιστιοφόρα αν έχουν τις απαραίτητες ναυτικές γνωσεις.;;; Προσωπικά έχω δίπλωμα ταχύπλοου και ιστιοφόρου, αλλά χωρίς δεύτερο άτομο με τις ίδιες με εμένα γνώσεις δεν διανοούμαι να αναλάβω την ευθύνη ιστιοφόρου.
    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.