HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛεκτική επίθεση από δημότη στον δήμαρχο Μεγανησίου κατά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στο Μεγανήσι

Λεκτική επίθεση από δημότη στον δήμαρχο Μεγανησίου κατά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στο Μεγανήσι

Η υπόθεση θα οδηγηθεί και ενώπιον της δικαιοσύνης

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στο Σπαρτοχώρι κατά την  έξοδο των πιστών μετά την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για την περιφορά της εικόνας στα δρομάκια του χωριού.

Παρουσία του Μητροπολίτη Λευκάδας και πλήθους πιστών, δημότης  μοίρασε φειγ-βολάν με   ερώτηση “θα ψήφιζες για δήμαρχο κάποιον που έδερνε τον πατέρα του” κι επιτέθηκε λεκτικά στον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης δύο διαφορετικής συνθέσεως συνεχόμενων τετραετιών δημοτικό συμβούλιο, που αφορούσε την κατεδάφιση του κτιρίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σπαρτοχωρίου και την δημιουργία πλατείας!

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ώστε ν΄αποτραπεί  σωματική βία σε βάρος του δημάρχου ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγο του, που  μπροστά στην θέα του μαινόμενου δημότη και υπό το σοκ του περιστατικού είχε  λιποθυμικό επεισόδιο!

Άμεσα από τους παρισταμένους δημότες απομακρύνθηκε ο εξαγριωμένος δημότης και η περιφορά συνεχίστηκε κανονικά, κλήθηκε η αστυνομία και υποβλήθηκε μήνυση  που έθεσε σε ισχύ την διαδικασία του αυτοφώρου κι ο κατηγορούμενος αναζητείται από τις διωκτικές αρχές.

Πηγή: https://meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Η επιδημιολογική κατάσταση την Τρίτη 26 Απριλίου
Επομενο αρθρο
Η ανάγνωση - της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού

7 Σχόλια

  1. Πανωραια Κατωπόδη
    26 Απριλίου 2022 at 22:50 — Απάντηση

    Εγώ δεν ξέρω τα περί μελετών για μουσείο, ούτε το γιατί δεν έγινε δεκτή η μελέτη, αν ρωτήσουμε το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει κάποιος λόγος.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αντιδράσεις και επιθέσεις αυτού του επιπέδου, καλώς ήρθατε στη δημοκρατία, υπάρχουν άπειροι τρόποι να εκφράσει κάποιος την αντίδραση του και σίγουρα αυτός δεν ήταν ο ΣΩΣΤΟΣ!!!! Το τι έγινε το ξέρουν όλοι γιατί ήταν μπροστά μέχρι και ο Δεσπότης…
    Σημείωση: Δεν γνωρίζω τον κύριο που προκάλεσε όλο αυτό το πρόβλημα.

  2. Κωνσταντοπουλος Τιμος
    26 Απριλίου 2022 at 18:35 — Απάντηση

    Είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι οι υπεύθυνοι για την «ανάπτυξη» του νησιού, έχουν μοναδικό σκοπό το ξεζουμισμα του με κάθε τρόπο. Κατεδαφίσεις ιστορικών κτηρίων για να μετατραπούν σε πλατείες – parking πολυτελείας, παραλίες ασύγκριτης ομορφιάς να μετατραπούν σε μολους και καντίνες, άναρχη και ανομοιόμορφη δόμηση και πάει μακριά η λίστα.

    Ντροπή σε αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα επειδή κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντιδρά!

    Ελπίζω να ακολουθήσουν και αλλά παρόμοια μέχρι να φύγουν οι υπεύθυνοι με το κεφάλι σκυμμένο!!!

  3. Ντίνα Στραγαλινου
    26 Απριλίου 2022 at 16:11 — Απάντηση

    Αυτά που γράφετε είναι ανακρίβειες.

  4. Αλέκος Αργύρης
    26 Απριλίου 2022 at 14:59 — Απάντηση

    Πολλά συγχαρητήρια για την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Αισθάνομαι περήφανος που ακολουθείτε πιστά τις αρχές που διέπουν την σύγχρονη δημοσιογραφία σε αυτή την πολύπαθη χώρα

    • Άρωμα Λευκάδας
      26 Απριλίου 2022 at 16:44 — Απάντηση

      Η είδηση προέρχεται από ιστοσελίδα του Μεγανησίου. Αφού διατείνεστε πως είναι διαστρεβλωμένη, γιατί δεν παραθέτετε την πραγματικότητα;

  5. Νάσια Σταματέλου
    26 Απριλίου 2022 at 14:27 — Απάντηση

    Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ <> ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ.

  6. Νάσια Σταματέλου
    26 Απριλίου 2022 at 14:08 — Απάντηση

    Και πολύ καλά έκανε! Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το Μεγανήσι! Ο συνεταιρισμός έδινε δουλειά σε τόσους ανθρώπους όταν είχαν ανάγκη, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού. Όχι απλά θέλουν να το γκρεμίσουν, θέλουν να κάνουν πλατεία, λες και το Σπαρτοχώρι έχει ανάγκη από άλλη πλατεία. Ο δήμαρχος ας κοιτάξει να πληρώσει τα χρέη του και να σώσει ό,τι δεν σώζεται από αυτά που καταστρέφει τόσα χρόνια!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.