HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜετά από τόσους μήνες!!

Μετά από τόσους μήνες!!

Πρέπει να ήταν Δεκέμβρης μήνας, μπορεί και νωρίτερα, όταν η ΔΕΗ ξεκίνησε να σκάβει το δρόμο στην οδό Κέννεντυ στη Νεάπολη. Δίπλα στο πεζοδρόμιο άνοιξε χαντάκια για να περάσει καλώδια.

Το έργο από την αρχή φάνηκε προχειροδουλειά και κακοτεχνία. Αντί να χρησιμοποιήσει μηχάνημα που κόβει ακριβώς το κομμάτι της ασφάλτου που απαιτείται, χρησιμοποίησε την τσάπα και άνοιξε τεράστια χαντάκια μπροστά από τα σπίτια των κατοίκων.

IMG_1903

Τον Μάρτη του 2015, κάναμε για πρώτη φορά αναφορά στην ποιότητα της κατασκευής. [δες εδώ] Είχε προηγηθεί στις αρχές του 2015, ερώτηση δημοτικού συμβούλου προς το δήμαρχο, για το ποιες ενέργειες έκανε ή προτίθεται να κάνει ο Δήμος, ώστε να συνετιστεί η ΔΕΗ και ως προς την κατασκευή και ως προς την αποκατάσταση του δρόμου.

Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη και οι δρόμοι δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί. Μετά μάλιστα από τις τελευταίες βροχές η κατάστασή τους είναι τραγική και βεβαίως ανεπίτρεπτη. Για να μπουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους πρέπει να περάσουν μέσα από λακκούβες και λάσπη.

IMG_3473

Η ΔΕΗ όπως όλα δείχνουν όχι μόνο δεν έκανε σωστή δουλειά αλλά δεν απεκατέστησε και τους δρόμους. Τα ερωτήματα εύλογα.

IMG_3474

Κακώς η ΔΕΗ έκανε ό,τι έκανε. Οι αρμόδιοι του Δήμου τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες, ώστε να αναλάβει τις υποχρεώσεις της η ΔΕΗ; Μπορεί ο καθένας να καταστρέφει το δρόμο, και να τον εγκαταλείπει στην τύχη του για σχεδόν ένα χρόνο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα προκαλέσει στους πολίτες;

IMG_3477

Άλλο ένα παράδειγμα που μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των πολιτών και των υπηρεσιών του κράτους. Όταν η ΔΕΗ κάνει τέτοια κακοποίηση στο δημόσιο χώρο και ο Δήμος δείχνει τέτοια αδιαφορία για την αποκατάστασή του, με ποια ηθική νομιμοποίηση θα διδάξουν και θα ζητήσουν από τους πολίτες, να σέβονται το δημόσιο χώρο;

Προηγουμενο αρθρο
Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Αστυνομίας
Επομενο αρθρο
Ο νέος αμμόλοφος στους Μύλους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.