HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ορεινού τρεξίματος «Lefkas Trail Run 2023»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ορεινού τρεξίματος «Lefkas Trail Run 2023»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ο αγώνας «Lefkas Trail Run 2023» (αγώνας Ορεινού τρεξίματος) με εκκίνηση και τερματισμό το λιμάνι της Νικιάνας και διαδρομή στο βουνό των Σκάρων.

Είναι ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος που ξεκίνησε στο νησί μας, αν δεν κάνουμε λάθος από το 2014, δίνοντας ζωή και κάνοντας γνωστό σε όλη της Ελλάδα το θρυλικό δρυοδάσος των Σκάρων προσφέροντας στους αθλητές μια μαγευτική διαδρομή.

Το μήκος των διαδρομών είναι 23, 13 και 5  χιλιόμετρα σε άσφαλτο, μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους. Η διαδρομή θα διέρχεται από παραδοσιακούς οικισμούς, ιστορικά μνημεία και παλαιά μοναστήρια.

Στη σημερινή εκδήλωση συμμετέχουν 270 περίπου μεγάλοι δρομείς και 300 παιδιά. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον  Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, τον Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” , το Δήμος Λευκάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Εικόνες και βίντεο από την εκκίνηση των αγώνων.

Προηγουμενο αρθρο
Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2023 στην πόλη της Λευκάδας -video
Επομενο αρθρο
Τι τα θέλουμε τα συντριβάνια αφού δεν... «το 'χουμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.