HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜπήκαν οι πρώτοι Dj στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Μπήκαν οι πρώτοι Dj στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Καθώς τα οχήματα δεν διαθέτουν ακόμα επαρκές ηχοσύστημα, ο Οργανισμός αναγκάστηκε να προσλάβει μουσικούς επιμελητές που θα παίζουν live για να καλυφθεί η υπέρ-επείγουσα ανάγκη μουσικής στα δρομολόγια

Η Dj φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να φωνάζει προς τους επιβάτες «περνάτε καλάααααα»;
Η Dj φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να φωνάζει προς τους επιβάτες «περνάτε καλάααααα»;

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι μετασκευές των πρώτων «μουσικών λεωφορείων» της Αθήνας προκειμένου να φιλοξενήσουν τους Dj που θα κρατούν συντροφιά στους επιβάτες. Με την κατάργηση των πίσω θέσεων – της λεγόμενης γαλαρίας – έγινε η εγκατάσταση της κονσόλας ώστε πλέον τα λεωφορεία να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα επαγγελματικό club.

Ο Dj θα ακολουθούν την play-list που θα τους προμηθεύσει η νεοπροσληφθείσα μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ, αλλά θα μπορούν επίσης να προσαρμόζουν τις επιλογές τους ανάλογα με την περιοχή του δρομολογίου αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Για παράδειγμα υπάρχουν αυστηρές οδηγίες να αποφεύγουν τα ιδιαίτερα soft κομμάτια όταν το λεωφορείο περνάει από την περιοχή των αντιεξουσιαστών στην περιοχή του πολυτεχνείου διότι είναι πολύ πιθανό να τους εξαγριώσει και να επιτεθούν.

Τέλος, ανάμεσα στα τραγούδια θα παρεμβάλλονται μικρά σχόλια για την πολιτική επικαιρότητα ώστε επιτέλους να προβάλλεται και η άποψη της Κυβέρνησης, αφού – όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Συγκοινωνιών – «όλα τα διαπλεκόμενα μέσα έχουν στραφεί εναντίον της και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον λαό».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μουσικές επιλογές της νέας επιμελήτριας θα είναι καθαρά υπερκομματικές (Κραουνάκης, Ζουγανέλη, και άλλοι υπερκομματικοί) μολονότι η ίδια είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως δεν θεωρείται πιθανόν ανάμεσα στους καλλιτέχνες να συμπεριληφθούν ο λεγόμενοι «παραπλανημένοι», που κάποτε υποστήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελευταία τον έχουν αρνηθεί με δηλώσεις τους όπως η Χαρούλα Αλεξίου ή ο Σωκράτης Μάλαμας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κίνδυνος εξαπάτησης επιχειρηματιών για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα ΕΦΕΤ
Επομενο αρθρο
Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.