HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΝέα πτήση από την Condor προς τη Λευκάδα για τη φετινή σεζόν!

Νέα πτήση από την Condor προς τη Λευκάδα για τη φετινή σεζόν!

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor η οποία ανήκει στον όμιλο της Thomas Cook προχώρησε σε κάποιες αλλαγές όσον αφορά το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2016 ανάμεσα στις οποίες είναι και η προσθήκη μίας νέας πτήσης από το Μόναχο προς το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα για τη φετινή τουριστική περίοδο προς τη Λευκάδα/Πρέβεζα θα έχει ως εξής:

1615

-Από το Μόναχο θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο(DE1782-ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ) από τις 30 Απριλίου έως και τις 29 Οκτωβρίου.

-Από τη Φρανκφούρτη θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο (DE1592) από τις 30 Απριλίου έως και τις 29 Οκτωβρίου.

-Από τη Στουτγκάρδη θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο (DE1410) από τις 14 Μαίου έως και τις 15 Οκτωβρίου.

Συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά πέρα από τη νέα πτήση και το υπόλοιπο πρόγραμμα παρουσιάζει ενίσχυση καθώς οι πτήσεις από τη Φρανκφούρτη ξεκινούν σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με το 2015 ενώ και οι πτήσεις από τη Στουγκάρδη αυξάνονται ελαφρώς.

Πολύ ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τη Λευκάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή καθώς προστίθονται νέες πτήσεις προμηνύοντας μία ακόμα καλύτερη τουριστική σεζόν….!!!

Πηγή: kefaloniapress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κοινός Νους: Δε μας φταίει κανένας νεοφιλευθερισμός…
Επομενο αρθρο
Ο Ηλίας Λογοθέτης μιλά για «Το Αμάρτημα της Μητρός μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.