HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝτμίτρι Ριμπολόβλεφ: Κάνει το Ιόνιο… Καραϊβική

Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Κάνει το Ιόνιο… Καραϊβική

Ο Σκορπιός και οι συγκρίσεις με το νησί των κροίσων Mustique – Η επένδυση των 165 εκατ. ευρώ από τον Ρώσο billionaire

Υπερβολή ή πραγματικότητα, θα διαπιστωθεί όταν έρθει η ώρα να ανοίξει τις πύλες του το νέο mega resort που κατασκευάζει ο κροίσος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό για να υποδεχθεί τους πρώτους VIP επισκέπτες του.

Ως θέμα, η επένδυση των 165 εκατ. ευρώ από τον Ρώσο billionaire για την μετατροπή του ιδιωτικού ελληνικού νησιού στην Λευκάδα όπου η Τζάκι Κένεντι παντρεύτηκε στα 60s τον μυθικό Αριστοτέλη Ωνάση σε ένα πολυτελές θέρετρο γοητεύει τον διεθνή τύπο και οι αναφορές σε αυτό δεν λείπουν σχεδόν ποτέ…

Η επόμενη σύγκριση που …τολμούν, σήμερα, να κάνουν τα βρετανικά ταμπλόιντς είναι ότι ο Σκορπιός αναμένεται όχι μόνο να καθιερωθεί ως ένας προορισμός για πλούσιους και διάσημους, αλλά και να μπορεί να ανταγωνισθεί ακόμα και το νησί Mustique της Καραϊβικής. Εκεί, στις 104 βίλες του και τα 2 ξενοδοχεία του, συχνάζουν από βασιλικοί γόνοι, όπως π.χ. ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον μέχρι ροκ σταρς και άλλοι VIPs, οι οποίοι δεν διστάζουν να ξοδέψουν το …ευτελές ποσό των 30.000 ευρώ εβδομαδιαίως έκαστος για να απολαύσουν τόσο τις ομορφιές του «επίγειου παραδείσου», όσο και την προστασία της ιδιωτικότητας τους που τους προσφέρει, τηρώντας αυστηρούς κανόνες για τους παπαράτσι.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Ο Καμμένος διαφημίζει το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Σερβίας αντί της Ελλάδας
Επομενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα για αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.