HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝυδρί: Πεζόδρομος για ποιον;

Νυδρί: Πεζόδρομος για ποιον;

(Επισημάνσεις  αναγνώστη για τον πεζόδρομο του Νυδριού.)

Καλώς ήλθατε στην νέα σεζόν!

Στον πεζόδρομο του Νυδριού που τις τελευταίες μέρες ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ τον διασχίζουν!

…Δεν μπορεί (ακούω) ο κόσμος να περπατήσει μέχρι το ξενοδοχείο!… Την στιγμή που υπάρχουν οικισμοί στην Ελλάδα που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα και ο κόσμος περπατά μεγαλύτερες αποστάσεις για να φτάσει στο κατάλυμα.

….Σκέφτομαι είναι σχεδόν Ιούνιος με λεωφορεία και τα μισά αυτοκίνητα στον δρόμο… Τι θα γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο; 

Οι εταιρείες ανεφοδιασμού παρκάρουν μπροστά απο κάθε μαγαζί να ξεφορτώσουν, συγχρόνως το ίδιο κάνει και ο καθένας μας που δεν θέλει να περπατήσει 500 μέτρα ή να πάρει το ποδήλατό του (αυτοί που όντως χρειάζονται το αυτοκίνητο είναι πραγματικά λίγοι).

Ο καθένας λοιπόν παρκάρει όπου θέλει και τώρα θα υπάρχουν και τα λεοφωρεία;;;;!!!!

Και μην ακούσουμε πάλι το ότι δεν υπάρχουν αρκετά πάρκινγκ…. και να υπήρχαν πάλι μπροστά απο τα καταστήματα θα τα αφήναμε….

Και προς την δημοτική αρχή ή σε όποιον είναι “υπεύθυνος” για αυτό τον “πεζόδρομο”: 

Μην στείλετε αστυνομία μόνο για μία εβδομάδα και μετά τίποτα πάλι για τα μάτια του κόσμου…

ΥΓ.: Το πρόβλημα δεν είναι του Νυδριού μόνο! Να υπενθυμίσω πως είναι και αυτό μέρος του νησιού και η δυσφήμιση δεν θα ανήκει μόνο σε ένα μέρος (δυστυχώς)….

Προηγουμενο αρθρο
Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Δάκης
Επομενο αρθρο
Συλλήψεις στη Λευκάδα για διάφορα αδικήματα

3 Σχόλια

  1. Γαζής Σπυρος
    2 Ιουνίου 2022 at 00:59 — Απάντηση

    Ο πεζόδρομος είναι αναγκαίος εάν υπήρχε και άλλος δρόμος για είσοδο προς το Νυδρί και την παραλία και κάποιο δημοτικό πάρκινγκ κοντά η μέσα στο κέντρο η ακόμη στην παραλία η και ακόμη πάρκομετρα .Όμως δεν υπάρχει τίποτα και μόνο μερικά ιδιωτικά παρκινκ που υποχρεωτικά οδηγούνται οι άμοιροι οδηγοί από τα ημεροπλοια νομίζοντας σύμφωνα με τους κραχτες οτι είναι δωρεάν.Αρα ο πεζόδρομος και η μη υπάρξει δημοτικών παρκινκ ωφελούνται οι ιδιώτες που έχοντας τα παρκινκ έχουν τρομερά έσοδα.Απο πλευράς Δήμου ούτε φωνή απόλυτη σιγη γιατί μπορειται να καταλαβεται γιατι

  2. Γαζής Σπυρος
    29 Μαΐου 2022 at 18:16 — Απάντηση

    Αποκλείσατε το Νυδρί από περαστικούς τουρίστες εν μέσω σαιζόν κάνετε έργα στην παραλία πάρκινγκ για τους ανάπηρους τα καταργήσατε τα ημεροπλοια κατέχουν το καλύτερο φιλέτο του Νυδριού καταστρέφοντας την εικόνα από την φυσική ομορφιά των νησιών.Παρκινκ δημοτικά και ασφαλή δεν υπάρχουν ανθυζουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ λες και είμαστε σε μεγαλούπολη .Όλα αυτά δεν είναι τυχαία όλα είναι προμελετημένα .O ενόχων νοειτω

  3. Θεόδωρος Κονιδαρης
    29 Μαΐου 2022 at 14:14 — Απάντηση

    Ο πεζόδρομος του Νυδρίου έχει μεγάλη ιστορία. Το έργο δεν ήταν να γίνει έτσι που σήμερα διμιουργει περισσότερα προβλήματα διμιουργει αππο ότι λινει. Όταν κλείνεις ένα δρόμο πρέπει παράλληλα να ανοίγεις άλλο δρόμο. Δεν μπορείς να κληνειςενα μοναδικό δρομο και μετά να ζητάς γιατί δεν λειτουργεί το σηστημα.Καποιοι κάνουν μπίζνες σε βάρος άλλων και νομίζουν ότι κάνουν έργο για όλους και στο τέλος την πληρονουν οι πολίτες. Το μεγαλύτερο έργο που χρειάζεται η περιοχή είναι ένα σχέδιο πόλις που υπάρχει εδώ και τριάντα χρόνια και την ευθύνη την φέρουν τα ίδια άτομα που υπέρ υφανευοευοντε σήμερα για τον πεζόδρομο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.