HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι «Ελπίδες Λευκάδας» συμμετείχαν με 80 και πλέον αθλητές/τριες στον «Ορεινό Αγώνα Lefkas Trail Run Λευκάδας»

Οι «Ελπίδες Λευκάδας» συμμετείχαν με 80 και πλέον αθλητές/τριες στον «Ορεινό Αγώνα Lefkas Trail Run Λευκάδας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Λευκάδα, 30 Οκτωβρίου 2023 

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, το Σωματείο μας «Ελπίδες Λευκάδας» συμμετείχε με 80 και πλέον αθλητές/τριες κυρίως των τμημάτων του στίβου στον «Ορεινό Αγώνα Lefkas Trail Run Λευκάδας», ο οποίος διεξήχθη στη Νικιάνα Λευκάδας και διοργανώθηκε από το Σύλλογο  Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων / Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το Δήμο Λευκάδας, το αθλητικό σωματείο  «Φίλανδρος» και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού  Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ). 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των αθλητών, των  εθελοντών, των διοργανωτών και του κόσμου που συμμετείχε, πραγματοποιήθηκε και φέτος  με επιτυχία η διοργάνωση ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run από το όμορφο λιμάνι της  Νικιάνας. 

Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του σωματείου μας στα 5 χλμ, οι οποίοι τερμάτισαν  σε πάρα πολύ καλό χρόνο στο σύνολο της συμμετοχής αυτών, καθώς επίσης και οι μικρότεροι  αθλητές μας στην παιδική διαδρομή των 600μ ,όπου ύστερα από έναν ωραίο αγώνα κέρδισαν  το μετάλλιο για την προσπάθεια τους. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός του αγώνα, η  συμμετοχή και το «ευ αγωνίζεσθαι». 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες μας για τη συμμετοχή τους, καθώς και στο σύνολο της εξαιρετικής προπονητικής μας ομάδας στίβου κ.κ. Δημήτρη  Ροντογιάννη, Μιχάλη Κονιδάρη, Νίκο Λιόλιο και Κα Μαργαρίτα Πεντεσπίτη. 

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας,  για τη βράβευση του Σωματείου μας και την τιμή που μας δόθηκε!  

Να συγχαρούμε ακόμα τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση, προβάλλοντας έτσι  τις ομορφιές της Λευκάδας και διαδίδοντας τον αθλητισμό, με σεβασμό στο φυσικό  περιβάλλον! 

Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και να απολαύσουμε αυτό  το όμορφο αθλητικό γεγονός, που αναδεικνύει τις ομορφιές της Λευκαδίτικης φύσης και τα  μονοπάτια απαράμιλλης θέας του νησιού μας! 

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Επί δύο συνεχόμενες βραδιές 5 μοσχάρια «επισκέπτονται» τη γειτονιά μου
Επομενο αρθρο
Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων και χοίρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.