HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟ μαγευτικός Απρίλης λίγο έξω από τη Λευκάδα με τον φακό του Άγγελου Χόρτη

Ο μαγευτικός Απρίλης λίγο έξω από τη Λευκάδα με τον φακό του Άγγελου Χόρτη

Η άνοιξη στη Λευκάδα είναι αναμφισβήτητα μαγευτική. Τα πολλά είδη λουλουδιών που ανθίζουν και το ατελείωτο πράσινο, κάνουν το νησί να δείχνει σαν επίγειος παράδεισος.

Είναι μια μαγεία που δεν θα την συναντήσει κάποιος εύκολα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς λόγω ζέστης ξεραίνεται μεγάλο μέρος της βλάστησης με αποτέλεσμα το πράσινο και τα πολλά χρώματα των λουλουδιών να φεύγουν.

Φέτος είναι η δεύτερη άνοιξη που, λόγω κορονοϊού, πολλοί συντοπίτες μας εκτός νησιού δεν μπορούν να την δουν. Ελπίζοντας να είναι και η τελευταία, έχω συγκεντρώσει φωτογραφίες μου από τον φετινό Απρίλη και σας τις παρουσιάζω με μεγάλη χαρά.

Οι περισσότερες έχουν τραβηχτεί από το Φρύνι, την Αγία Μαρίνα, την παραλία του Άη Γιάννη και υπάρχουν και κάποιες από το κέντρο της Λευκάδας. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει αποτυπωθεί πλήρως η πρασινάδα των ωραίων αυτών τόπων που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη.

Προηγουμενο αρθρο
Η λαϊκή αγορά της Λευκάδας στην διάρκεια της πανδημίας
Επομενο αρθρο
Συναντήσεις Θανάση Καββαδά με τους Υφυπουργούς Ζέττα Μακρή και Ευάγγελο Συρίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.