HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Λευκάδα για τον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης στις 24 Ιουνίου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Λευκάδα για τον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης στις 24 Ιουνίου

Ανάρτηση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά: «Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η επίσκεψη μου στην κιβωτό της Ορθοδοξίας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος, ο ηγέτης της Ορθοδοξίας, έχει δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής για την προσήλωση του στις ανθρώπινες αξίες και την αγάπη του στον άνθρωπο. Είναι σημείο αναφοράς για όλους μας.

Με ξεχωριστή ευλάβεια ήρθαμε σήμερα εδώ, προκειμένου να του απευθύνουμε επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί τη Λευκάδα, αλλά και να μας δώσει την ευλογία του.

Στην αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Σεβασμιώτατο κ.κ. Θεόφιλο, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο ηγούμενος της Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης, Πανοσιολογιώτατος π.Νικηφόρος, ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ.Χαράλαμπος Καλός, και ο Δήμαρχος Ιθάκης, κ.Διονύσης Στανίτσας.

Ο Παναγιώτατος απεδέχθη την πρόσκλησή μας και θα βρίσκεται στη Λευκάδα, στις 24 Ιουνίου 2024, για τον εορτασμό της πολιούχου της Λευκάδας, Παναγίας Φανερωμένης, ενώ θα επισκεφθεί και την Ιθάκη.»

Προηγουμενο αρθρο
Οι πάπιες στο Ιβάρι της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τη νέα φοροεπιδρομή στους επαγγελματίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.