HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠαρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη: «Ο Σουηδός Δήμαρχος»

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη: «Ο Σουηδός Δήμαρχος»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/8 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη: «Ο Σουηδός Δήμαρχος». Το βιβλίο αυτό είναι το τρίτο του συγγραφέα, μετά από τη βιογραφία του Ούλαφ Πάλμε και αυτήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο που έδειχνε τη λειτουργία ενός Δήμου της Σουηδίας.

Μίλησαν για το βιβλίο εκτός από το συγγραφέα και το συντονιστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη οι: ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης κ. Χ. Σαρδελής, ο δικηγόρος κ. Πέτρος Χόρτης, ο πρώην δήμαρχος Μεγανησίου κ. Σταθης Ζαβιτσάνος, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Θεόδωρος. Γεωργάκης, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Ξενοφών Βεργίνης και Παναγιώτης Καββαδάς κ.α.

Οι Φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν είναι του Θανάση Κατωποδη.

Προηγουμενο αρθρο
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Μήνυμα Αντιπροέδρου Πνευματικού Κέντρου για το 53ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. ΛΕΝΑ
    15 Αυγούστου 2015 at 11:41 — Απάντηση

    Πολύ ωραία! Βάζεις 25 παρουσιαστές-“πολιτευτές” (είναι πολύ πρόθυμοι για για ένα λεπτό δημοσιότητας!), μια επιστολή του Θεοδωράκη, έτσι γεμίζει η αίθουσα και γίνεται το κέφι ενός αποτυχημένου Δημάρχου. Από τέτοιες μαζ’ωξεις πάμε πρίμα!!!Ως εκ τούτου μην εκπλαγήτε όταν θα σβουρίξει το τέταρτο και το πέμπτο μνημόνιο!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.