HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠασχαλινές κάρτες και ευχές 2022

Πασχαλινές κάρτες και ευχές 2022

Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις Πασχαλινές κάρτες και ευχές με τη σειρά που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας.

Προσθέστε δευτερεύουσα επικεφαλίδα

Το Πάσχα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης και ελπίδας και η  Ανάσταση του Χριστού μας είναι μια γιορτή που μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να αγαπήσουμε, να πιστέψουμε πιο πολύ και να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον! Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία με μια ένδειξη αγάπης στο συνάνθρωπό μας, ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα! Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικου Συλλόγου ΦΑΡΟΣ, εύχεται Καλή Ανάσταση και  Καλό Πάσχα σε όλους!

Για το Δ.Σ. του ΦΑΡΟΥ
 Η Πρόεδρος, Ευαγγελία Φραγκούλη 
 Η Γραμματέας ,Σοφία Ασπρογέρακα-Αργύρη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αναστάσιμες ευχές από τον συγγραφέα Αριστείδη Δάγλα

Start 1_1

100 χρόνια περήφανης ιστορίας: Χρόνια πολλά στον Σύλλογο Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα»
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΥΣΑ, εύχεται χρόνια πολλά στον Σύλλογο Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα» δύναμη και επιτυχίες στο έργο τους, που τόσα πολλά έχει προσφέρει και είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη.Οι Σύλλογοι και οι λοιπές συμμετοχικές δράσεις, με την εκούσια προσφορά και θέληση των μελών τους καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κρατάμε ζωντανό τον πολιτισμό και τις ρίζες μας. Αντιλαμβανόμενοι πλήρως το δύσκολο μεν, αλλά και ταυτόχρονα όμορφο έργο, όντας στο ίδιο “μετερίζι”, σας δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.Χρόνια πολλά!!!
Για το Δ. Σ.
Ο πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.
 Η γραμματέας Φατούρου Ελένη.

ΔΗΜΟΣΙΑ  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Το ρωσικό καταδρομικό «Moskva»,το 2014 στη Λευκάδα, σε «επίθεση φιλίας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.