HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠολιτιστικός Σύλλογος «Μελάνυδρος»: Ρεσιτάλ κιθάρας με τον βραβευμένο δεξιοτέχνη Χρόνη Κουτσουμπίδη

Πολιτιστικός Σύλλογος «Μελάνυδρος»: Ρεσιτάλ κιθάρας με τον βραβευμένο δεξιοτέχνη Χρόνη Κουτσουμπίδη

Αγαπητοί φίλοι της κλασικής κιθάρας,Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου “Μελάνυδρος” με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε ένα ρεσιτάλ κιθάρας με τον βραβευμένο δεξιοτέχνη Χρόνη Κουτσουμπίδη.

Ο Χρόνης Κουτσουμπίδης σπούδασε, μεταξύ άλλων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης) και στο παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο Mozarteum του Σάλτσμπουργκ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

Το κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Απριλίου και ώρα 19:00 στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στο Νιοχώρι.Ο κιθαρίστας Χρόνης Κουτσουμπίδης ερμηνεύει κλασικά κομμάτια και θα ενθουσιάσει το κοινό με έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, του Γιώργου Νούση και μια δική του σύνθεση.Ελάτε να απολαύσουμε την παράσταση μαζί, μέσα στην καθηλωτική ατμόσφαιρα της εκκλησίας μας, λίγο πριν το Πάσχα και να βιώσουμε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Είσοδος ελεύθερη.

Καλή αντάμωση!

Προηγουμενο αρθρο
Εκλογές στις 21 Μαΐου: Κλείνει η Βουλή στις 11 Απριλίου -Το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις κάλπες
Επομενο αρθρο
Υποδοχή αντιγράφου εικόνας της Παναγίας Τήνου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.