HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-συζήτηση της δημοτικής κίνησης «ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-συζήτηση της δημοτικής κίνησης «ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

18/2/2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-συζήτηση της δημοτικής κίνησης “ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ” με θέμα:                                                 Οι εξελίξεις στο βόρειο μέτωπο της Λευκάδας                                                        Ζεύξη Λευκάδας – Αιτωλοακαρνανίας:  Αναγκαιότητα(;) , Προβλήματα, Λύσεις 

και ομιλητές τους: Αντώνη Φίλιππα, διπλωματούχο ναυπηγό μηχανολόγο μηχανικό, Γιώργο Θερμό, περιβαλλοντολόγο μηχανικό, ενώ παρέμβαση από το ΤΕΕ Λευκάδας έγινε από τον  Κηρολίβανο Πανταζή, πολιτικό μηχανικό 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προέκυψε έντονος προβληματισμός και πολλά ερωτήματα αναδείχθηκαν.

Η περιβαλλοντική διατήρηση αποτέλεσε ένα από τα κύρια θέματα που έλαβαν έμφαση, καθώς οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ανησυχίες για τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον της Λευκάδας. Επίσης, η ανησυχία για τις κοινωνικές επιπτώσεις στους κατοίκους της Λευκάδας αποτέλεσε σημαντικό μέρος της συζήτησης, καθώς καταγράφηκε ένας ευρύτερος προβληματισμός σχετικά με το τουριστικό μοντέλο το οποίο προωθείται στο νησί μας.

Η επιτυχής διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την κατανόηση του συγκεκριμένου ζητήματος.Η διοργάνωση ανοιχτών διαβουλεύσεων ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και διαμορφώνει ένα πιο δημοκρατικό και διαφανές περιβάλλον σχετικά με διάλογο για το μέλλον της περιοχής μας. 

Για τη Λευκάδα των πολλών, τη Λευκάδα των αναγκών μας!

το βίντεο της εκδήλωσης

Προηγουμενο αρθρο
Έκοψε την πίτα του και το τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Επομενο αρθρο
Κοπή πίτας Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λευκάδας -  Ευχαριστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.