HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκοψε την πίτα του και το τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Έκοψε την πίτα του και το τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Περιφερειακό Τμήμα Λευκάδος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε  το Σάββατο 17 φεβρουαρίου  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Αίθουσα εκδήλώσεων  του τόπου επικοινωνίας ¨Καταφυγή ¨. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος  Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι Καρυάς και μέλος του ΔΣ του Π.Τ. Λευκάδος Πατήρ Χριστοφόρος  ,εκπροσωποντας τον Σεβασμιότατο, και μετέφερε τις ευχές του .

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό η  Πρόεδρος  του Δ.Σ.  του Π.Τ. Λευκάδος   κα Μαίρη Καββαδά η οποία    καλωσόρισε  τους προσκεκλημένους Εθελοντές Σαμαρείτες του Τομέα Σαμαρειτών  του Π.Τ. Πατρών κα Ελένη Χαλιώτη διασώστρια , κα Τάνια Τσαμολιά  διασώστρια και  κο  Δημήτρη Χαλιώτη  διασωστη – ναυαγοσώστη, τους  ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση και επεσήμανε  παράλληλα  την τεράστια ανάγκη για ενδυνάμωση του εθελοντικού ρεύματος στην Λευκάδα. Επίσης  αναφέρθηκε στις δράσεις του Π.Τ.  στη διάρκεια του προηγουμένου έτους  το οποίο έκλεισε με θετικό πρόσημο για το τμήμα μας. Στη συνέχεια οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν   τον κο Χαλιώτη και την κα Τσαμολιά   ,οι οποίοι  με τις εμπνευσμένες  ομιλίες τους μας μετέφεραν  την βιωματική τους εμπειρία από το πεδίο δράσης τους , μας εξήγησαν την   εκπαίδευση που λαμβάνουν ως  εθελοντές από τον ΕΕΣ για να καταστούν ικανοί να βοηθούν τον συνάνθρωπο τους  παντού όπου υπάρχει ανάγκη  και τόνισαν   ότι ο  πυρήνας του Ερυθρού  είναι οι ακάματοι και διαρκώς εκπαιδευόμενοι  Εθελοντές του.   

Την εκδήλωση του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Λευκάδας τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Βουλευτής Λευκάδος κος Καββαδάς ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε την  υποστήριξη του στις δράσεις του τμήματος , εκπρόσωποι του Λιμενάρχη Λευκάδος , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του μφ ομίλου ΟΡΦΕΑΣ κος Καραβίας , η Διευθύντρια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδος κα Ρούσου, μέλη και φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Λευκάδα. Χαιρετισμό απέστειλε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κος Κτενάς. 

Ευχαριστούμε   όλους για την παρουσία τους  σε αυτή  την πολύ ουσιαστική & ενδιαφέρουσα εκδήλωση .

Προηγουμενο αρθρο
Ασημένιο μετάλλιο στην Κορίνα Πολίτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου
Επομενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-συζήτηση της δημοτικής κίνησης «ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.