HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροκήρυξη Κληροδοτήματος Θωμά Καπογεωργάκη για οικονομική ενίσχυση 5 οικονομικά αδύναμων γυναικών…

Προκήρυξη Κληροδοτήματος Θωμά Καπογεωργάκη για οικονομική ενίσχυση 5 οικονομικά αδύναμων γυναικών…

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληρ/τος ΘΩΜΑ ΚΑΠΟΓΕΩΡΓΑΚΗ  προκηρύττει ότι:

Προκειμένου να προβεί στην κλήρωση για οικονομική ενίσχυση, λόγῳ γάμου πέντε (5) οικονομικά αδύναμων γυναικών από το Νομό Λευκάδος, ηλικίας από δέκα οκτώ (18) έως σαράντα (40) ετών συμπληρωμένων, με  χίλια (1.000,00) ΕΥΡΩ για την κάθε μία καλεί τις ενδιαφερόμενες όπως μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2023 υποβάλλουν στο Κληρ/μα, τα εξής δικαιολογητικά:

1.Σχετική Αίτηση προς το Κληροδότημα

2.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από τον οικείο Δήμο.

3.Εκκαθαριστικό σημείωμα από Δ.Ο.Υ από το οποίο να προκύπτει η οικονομική αδυναμία της οικογένειας των δικαιούχων (οικογενειακό εισόδημα μέχρι δώδεκα χιλιάδες ΕΥΡΩ προσαυξανόμενο κατά 20% για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 139491/16-11-2006 κοινή Υπουργική απόφαση των  Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών καθώς και το υπ’ αριθμ. 105768/ 1054/ 19-09-2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου).

  1. Εκκαθαριστικό περιουσιακής κατάστασης (Ε-9/ Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) για το έτος 2022,  τόσο της οικογένειας όσο και της ενδιαφερομένης. 

5.Βεβαίωση χρηστοηθείας του Εφημερίου της Ενορίας τους καθώς και της εν γένει οικογενειακής τους κατάστασης.

  1. Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) και

7 . Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό

Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 2 του Οργανισμού του Κληρ/τος νεάνιδα που έχει ευνοηθεί με προίκιση από άλλο Κληρ/μα, δεν μπορεί να επιλεγεί για οικονομική ενίσχυση σε γάμο, έστω και αν συγκεντρώνει τα παραπάνω προσόντα.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν στο Γραφείο Κληροδοτημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως (οδ. Αναπαύσεως 2-4) είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά (στη δ/ση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: imlefith@gmail.com).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο, κ. Μηνά Θεριανό, στα τηλ.: 26450-22415 εσωτ. 04 και κιν. 6972703432).

Ο   Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

+Ο Λευκάδος και Ιθάκης   Θ Ε Ο Φ Ι Λ Ο Σ

Προηγουμενο αρθρο
«Παιχνίδια του νερού και των χρωμάτων» της Ρούλας Γουρζή
Επομενο αρθρο
Μηχανική βλάβη εν πλω  επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου ανοιχτά της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.