HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά…

Πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά…

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην γειτονιά που βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα του ΤΑΟΛ με τα γεωργικά φάρμακα. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε στέκι αδέσποτων σκύλων που έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους.

Το περιστατικό μας κατήγγειλε αναγνώστης, το εγγονάκι του οποίου γλίτωσε στην κυριολεξία από του χάρου τα δόντια όταν δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο της παρέας. Ο ίδιος απευθύνθηκε στο Δήμο και στο σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας, οι οποίοι όπως μας ανέφερε, δήλωσαν αδυναμία να τον βοηθήσουν.

Προηγουμενο αρθρο
Παίζοντας ένα συναρπαστικό κρυφτούλι!
Επομενο αρθρο
Οι δικές μας εικόνες από το Πολυτεχνείο

3 Σχόλια

  1. πετρος
    1 Ιουνίου 2016 at 13:25 — Απάντηση

    Το θεμα φιλοι μου ειναι οτι δεν τα τσιπαρουν οι ιδιοκτητες τους οπως προβλεπει ο νομος γιατι αν ειχε γινει αυτο δεν θα τολμουσαν καν να τα αφησουν καπου ελευθερα δηλαδη να τα αμολησουν γιατι θα τους εβρησκαν οι αστυνομικοιο αμεσως με την χρηση ενος απλου σκανερ για την αναγνωση των μικροτσιπ των σκυλων. επισης πρεπει οι κτηνιατροι να βαζουν το μικροτσιπ στον σκυλο χωρις να ρωτανε τον ιδιοκτητη γιατι ετσι κι αλλιως τους υποχρεωνει ο νομος να το κανουν γιατι φιλοι μου μονο ετσι θα λυθει το προβλημα αυτο με αδεσποτα ζωα.

  2. παϊσιος
    18 Νοεμβρίου 2014 at 10:08 — Απάντηση

    Μάλλον ο τίτλος θα ταίριαζε καλλίτερα : Πρόβλημα με τους ανεύθυνους (πρωην) ιδιοκτήτες αδέσποτων ζώων. Αυτά τα ζώα δεν προήλθαν απο παρθενογένεση. Κάποιος-οι τα είχαν σπίτι τους και αφού τα βαρέθηκαν τα έδιωξαν.Και τους χαρακτηρίζω λίαν επιεικώς ανεύθυνους για να μην χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς Αριστοφανικούς. Τώρα, τι θα απογίνει ενα ζωντανό αδέσποτο, νηστικό και διψασμένο, μαθημένο να ταϊζεται και να ποτίζεται, μόνο τον πρώην ιδιοκτήτη του δεν νοιάζει.

  3. apo
    18 Νοεμβρίου 2014 at 09:32 — Απάντηση

    Πολύ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει γενικώς με τα σκυλιά που κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεξέλεκτα από τους ιδιοκτήτες τους στην περιοχή από τη Φανερωμένη και στους Τσουκαλάδες.Σχηματίζουν αγέλες και είναι ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Έχουν κατασπαράξει δεκάδες μικρά και μεγάλα πρόβατα,εκαντοτάδες κοτότουλα. Οι ιδιοκτήτες απελπισμένοι έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία ,τοπικό συμβούλιο, Δήμο, εισαγγελέα χωρίς να έχει γίνει κάτι.[Όλοι είμαστε εν δυνάμει φιλόζωοι αλλά ζώα δεν είναι μόνο οι σκύλοι και μάλιστα με την απαίτηση ότι δεν πρέπει να περιορίζουμε την ελευθερία τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.