HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣήμερα είναι η έκτη ημέρα χωρίς νερό

Σήμερα είναι η έκτη ημέρα χωρίς νερό

«Σήμερα 26/7/2022 είναι η έκτη ημέρα χωρίς νερό, στέρεψε και η δεξαμενή μου.

Αυτή η κατάντια να κουβαλάς νερό με τα μπιτόνια ,να πλένεσαι με το κατσαρόλι, να μη μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου, να καθαρίσεις τα μπάνια σου τη λεκάνη που είνα θέμα υγιεινής ,να έχει ξεραθεί το γκαζόν οι τριανταφυλλιές και τα δέντρα ,να διαμαρτύρεσαι και να σε κοροϊδεύουν .

Τοποθέτησαν μια δεξαμενή στο λόφο στην τοποθεσία Κούλμος Καριωτών για να έχουμε νερό τα πέντε σπίτια  που είμαστε ψιλά και το αποτέλεσμα είναι να παίρνει όλη η περιοχή και τον κάτω σπιτιών που τα περισσότερα είναι ενοικιαζόμενα με πισίνες. Πού να προλάβει η δεξαμενή να γεμίσει;  Την λύση που βρήκαν οι αρμόδιοι του Δήμου είναι να τοποθετήσουν και δεύτερη δεξαμενή, μας περνούν για ανεγκέφαλους, εδώ δεν προλαβαίνει να γεμίσει η μια .

Πάμε με το καλό τους παρακαλάμε μα έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αυτό είναι κάτι που γίνετε χρόνια ,το Πάσχα δεν είχαμε νερό όλες της γιορτινές μέρες ,με τι δικαίωμα μπορούν να μας στερούν αυτό το πολύτιμο αγαθό μήπως δεν τους πληρώνουμε και με το παραπάνω τα δημοτικά τέλη που είναι ανύπαρκτα για εμάς γιατί δεν έχουμε  ούτε αποχέτευση ούτε κάδους σκουπιδιών ,τα κουβαλάμε με το αυτοκίνητο κάτω στη γωνία του δρόμου που είναι το camping των Καριωτών.

Η κατάσταση είναι απελπιστική δεν πάει άλλο αυτή η κοροϊδία, μια μέρα να έχουμε νερό για λίγες ώρες και να περιμένουμε να μας ξαναέλθει μετά από έξι ημέρες .

Δεν υπάρχει ένας μηχανικός του Δήμου να κάνει επιτέλους μια σωστή μελέτη για να λυθεί αυτή η κατάσταση.

ΕΛΕΟΣ που βρίσκεσαι κύριε ο Δήμαρχε ;»  

Μαρία Κατωπόδη   

Προηγουμενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: να συζητηθεί το θέμα της επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας μεταξύ Βασιλικής - Κεφαλονιάς
Επομενο αρθρο
Προσλήψεις εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. μακης μελας
    26 Ιουλίου 2022 at 23:35 — Απάντηση

    Δωρεάν τα 10 στα 10 ..του αρχηγού!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.