HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣκασμένα λάστιχα και παραβιασμένες πόρτες σε I.X. αυτοκίνητα μπροστά στο ΚΤΕΛ

Σκασμένα λάστιχα και παραβιασμένες πόρτες σε I.X. αυτοκίνητα μπροστά στο ΚΤΕΛ

Μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις βρέθηκαν δυο συμπολίτες μας, οι οποίοι είχαν την ατυχία να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ, για ολιγοήμερη απουσία  από το νησί με λεωφορείο.

Επιστρέφοντας  βρήκαν τα αυτοκίνητα τους με σκασμένα όλα τα λάστιχα (σχισμένα) με χρήση αιχμηρού αντικειμένου και παραβιασμένες τις πόρτες. Όπως μάλιστα διαπίστωσαν δεν ήταν μόνο τα δικά τους αυτοκίνητα σε αυτή την κατάσταση αλλά τουλάχιστον άλλα 10 (χτες το βράδυ) στην ίδια ή χειρότερη κατάσταση.  

Αναφέραμε παραπάνω για πρωτόγνωρη κατάσταση αλλά μάλλον δεν είναι πρωτόγνωρη για κάποιους. Και το ΚΤΕΛ γνώριζε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή αλλά κυρίως η Αστυνομία η οποία κλήθηκε, ανέφερε, πως οι δράστες είναι «γνωστοί της περιοχής» αλλά  δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει…

Στο ΚΤΕΛ υπάρχει μόνο μια κάμερα αλλά δεν έχει ακτίνα λήψης αυτό το πάρκινγκ. Υπάρχουν κάμερες από όσο γνωρίζουμε και στο αμαξοστάσιο – αποθήκη του Δήμου. Αλλά φοβάμαι πως και που υπάρχουν, λίγη αξία θα είχαν ως αποδεικτικά με το νομικό καθεστώς που υπάρχει.

(Έχει εμπειρία ο Δήμος που βλέπει στην κάμερα ποιοι του κλέβουν από το αμαξοστάσιο/ αποθήκη αλλά δεν μπορεί να κάνει χρήση του υλικού, ως αποδεικτικό.)

Πρόκειται για σοβαρά περιστατικά. Γίνεται φανερό πως κάτι δεν γίνεται σωστά.
Γίνεται αστυνόμευση της περιοχής, γίνονται συχνές περιπολίες τη νύχτα από την Αστυνομία;  

 Ο κόσμος και οι περιουσίες του βρίσκεται  στο έλεος κακοποιών.

Όπως γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης  στα «ΝΕΑ» στις 23/12:

«Δεν έχει νόημα, λοιπόν, να κρύβουμε ότι αυτό το σύστημα, που έχει σκοπό να προστατεύει την ασφάλεια των πολιτών, στην Ελλάδα βρίσκεται σε σοβαρή κρίση. Όπως είναι δε φυσικό, οι πρώτοι που το αντελήφθησαν ήταν οι κακοποιοί, οι παραβατικοί και γενικώς όσοι κινούνται στα όρια του νόμου. Εξού και η έξαρση της εγκληματικότητας κάθε μορφής που διαπιστώνουν οι πάντες. Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα ποικίλα περιστατικά αδιαφορίας, ολιγωρίας ή απροθυμίας από πλευράς της Αστυνομίας, τότε έχουμε την πλήρη εικόνα και θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτό που λέμε με τη γλώσσα της πολιτικής ορθότητας «Προστασία του Πολίτη», για χάρη του οποίου έχουμε ολόκληρο υπουργείο, απέτυχε…»

Προηγουμενο αρθρο
Σαν έτοιμοι από καιρό - video
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση για την κοπή πίτας του Γυμναστικού συλλόγου

2 Σχόλια

  1. Dalemont
    16 Ιανουαρίου 2024 at 20:14 — Απάντηση

    The black Dacia Duster is our car and tomorrow, after 5 hours in the bus from Athens, we have find our car like that on the parking WHY????

  2. Νικος
    3 Ιανουαρίου 2024 at 21:40 — Απάντηση

    Επειδή ανέφερες ότι κλέβουν και το αμαξοστάσιο του δήμου: Ο Δήμος φιλοξενεί αυτούς, τους έχει παραχωρήσει χώρο να ζουν. Ο δήμος, η αστυνομία, το κράτος γουστάρει να υπάρχουν παραβατικοι για να καλύπτει την ανυπαρξία του πίσω από αυτούς… Και πολλές φορές για να καλύπτει και τη δική του παραβατικότητα…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.