HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣκηνές από την παλιά κινηματογραφική ταινία Fedora στο Νυδρί και την Μαδουρή

Σκηνές από την παλιά κινηματογραφική ταινία Fedora στο Νυδρί και την Μαδουρή

Ούτε που γνωρίζαμε την ύπαρξη του βίντεο μέχρι που το κοινοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ.  Πρόκειται για σκηνές από την κινηματογραφική ταινία Fedora του 1978, που γυρίστηκαν στο Νυδρί και την Μαδουρή.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο: Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας παλιάς ξένης σταρ του κιν/φου (στα πρότυπα της Γκρέτα Γκάρμπο), απομονωμένης σε μια πλούσια βίλα στην Κέρκυρα. Η σταρ λέγεται ότι παρά την ηλικία της διατηρείται τρομερά νέα ως αποτέλεσμα ενός μάγου-πλαστικού  χειρουργού.  Ένας χολλυγουντιανός παραγωγός έρχεται στην Κέρκυρα, για να πείσει την απομονωμένη σταρ να παίξει σε μια διασκευή της Άννα Καρέννινα. Εκείνη του εξομολογείται ότι στην πραγματικότητα την κρατούν αιχμάλωτη στη βίλα.

Fedora, 1978  Σενάριο-σκηνοθεσία: Billy Wilder  Ηθοποιοί: William Holden, Marthe Keller, Hildegard Knef, Jose Ferrer,  Henry Fonda, Michael York, Panos  Papadopoulos   Φωτογραφία: Jerry Fisher   Μοντάζ: Stefan Arnsten, Fredric Steinkamp   Μουσική: Miklos Rosza   Διάρκεια: 114′ Συμπαραγωγή Γαλλίας και Γερμανίας.

Προηγουμενο αρθρο
Επίδομα θέρμανσης: Τα νέα ποσά ανά νομό σε όλη την Ελλάδα – Πίνακες
Επομενο αρθρο
Ο Λέων και η Κοντάραινα (Λευκαδίτικο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.